Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

06 Mayıs '16

 
Kategori
Alışveriş - Moda
 

Metalik parçalarla kombinlerinize ışıltı katın!

Metalik parçalarla kombinlerinize ışıltı katın!
 

Metal ışıltısı kombinlerde...

Vazgeçilemeyen metalik kıyafetler sayesinde, metalik trendi hız kesmeden yoluna devam ediyor. Kimisine göre oldukça iddialı ve buz gibi olan bu trend, kimisine göre de enerji kaynağı, mutluluğu ve canlılığı ifade etme şekli oluyor. İlkbahar ve yaz aylarının enerjisini dikkat çekici metalik kıyafetlerle üzerinize toplamak istiyorsanız, sokaklardan feyz alabileceğiniz geniş kombin seçenekleri var. Bu trendi çok minimalize edip, sadece detaylarda da kullanmak mümkün tabi ki.

Öncesinde, 2016 ilkbahar-yaz sezonuna ait defilelerden birkaç örnek sunmak istiyorum sizlere.

Resim - 1

Sonrasında, metalik sokak stilleri ile başbaşa bırakıyorum sizleri. 

Metalik bir kalem etekle hem ofise hem düğüne gidilebilir!

Metalik bir kalem etek çok iddialı gibi görünsede, üzerine giyeceğiniz basic bir tişört ya da sweat-shirt ile görüntüyü sakinleştirebilirsiniz. Çanta ve ayakkabı tercihiniz de gideceğiniz ortama göre daha şık ya da daha sade bir seçimden yana olabilir. Bu bu tarz bir etekle daha şık ve gösterişli bir bluz giyerseniz, stiletto veya topuklu sandalet tercihi de yaparsanız, istikamet bir gece organizasyonu ya da düğün bile olabilir. 

Resim - 2

Metalik bir skinny pantolon ile kusursuz bacaklar ön plana çıkarılabilir!

Metalik skinny pantolon çok güzel ama bir o kadar da riskli bir parça. Bacakların ince ve düzgün olması olmazsa olmaz şartlardan biri. Eğer böyle bir vücut yapısına, uzun, ince ve düzgün bacaklara sahipseniz, kurtarıcı parça olarak, metalik skinny pantolonları mutlaka edinmenizi öneririm. Yaz günleri için beyaz kıyafetlerle uyumu da bir harika değil mi?

Resim - 3

Bir bomber ceketle metalik trendini yakalayabilirsiniz!

Etek, bluz gibi parçalarda metalik detaylar kullanmak istemiyorsanız, üzerinize alacağınız bir bomber cekette de bu trendi yakalayabilirsiniz. Hem çok iddialı olmaktan uzak durmuş olursunuz hem de kombinize hoşluk ve hareket katmış olursunuz. 

Resim - 4

Baştan aşağı metalik mi?? :)

Çok mu iddialı? Evet, oldukça. Ama doğru parçalar bulunduğu takdirde, bir robota benzemekten uzaklaşılıyor ve kusursuz stilin parçaları konuşulmaya başlanıyor, bu görselde olduğu gibi. Lacivert detaylarla baştan aşağı metalin uyumu bir harika. Metalik kıyafetlerin malzeme farklılıkları da kıyafeti bir o kadar daha gösterişli kılıyor. Siz de böyle bir iddialı kombin oluşturmaya ne dersiniz?

Resim - 5

Metalik ayakkabı ve çantadan vazgeçememek!

Ne giyersen giy, metalik çanta ve ayakkabıyla kombinine etkileyici son noktayı koymuş olursun! Bu nedenle gardıroplarınızdan bir adet metalik çanta ve ayakkabıyı eksik etmeyin, derim. 

Resim - 6

Diğer metalik kombin önerileri ve trend yazılarım için blogum "PIMOOD"a beklerim.

 
Toplam blog
: 188
: 221
Kayıt tarihi
: 14.04.14
 
 

Ben Pınar. Yıldız Teknik Üniversitesi Jeodezi ve Fotogrametri Mühendisliği bölümünü bitirdikten s..