Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

08 Temmuz '12

 
Kategori
Modacılar
 

Meteoroloji'ye dava açıldı: "Havalar Güneşsiz Gidecek" demiş!

Meteoroloji'ye dava açıldı:  "Havalar Güneşsiz Gidecek"  demiş!
 

Miranda Kerr. Vıctoria Secret'in moda meleği.


Bizler gibi, modacılar da şaşkın.. Yerin, göğün dibi delindi. Zırt-pırt yağan yağmur ve akan seller, yağan dolularla şaşkınız. Modacılar da şaşkın. Bu yılı gözden çıkardılar. Şöyle bir  ipkini’li, yokini’ li , bikini’li  mayoları ile ortaya çıkamadılar. Neydi o eski günler? Onun için bu yılı defterlerinden sildiler, 2013’ün modasını çiziyorlar şimdiden.

Dün haberlerde vardı. Görülmemiş bir hukuk savaşı başlatılmış. Nerede? Belçika’da.meteoroloji alanında faaliyet gösteren özel bir şirketin güneşsiz yaz tahmini nedeniyle sahillerin boşalması üzerine turizmciler tazminat davasına hazırlanıyor.
 

Meteo Belgie adlı şirketin bazı gazetelerde manşet olan hava tahmin raporunda Temmuz ayında ve Ağustos'un ilk yarısında havanın genelde kapalı olacağı öngörüsü Belçikalıları Akdeniz ülkelerine yönlendirdi.
 
Rezervasyon iptalleri nedeniyle zor günler geçiren Belçika'nın 65 kilometrelik sahillerindeki oteller "bilimsel olmayan" hava tahminleriyle müşteri kaybettiren meteoroloji şirketine karşı yasal yollara başvuracaklarını belirtiyor. Bu ne iş? Ört ki, ölem!!

Eh, durum böyle olunca da, eldekilerle bu yazı idare etmeğe  çalışarak ahkam kesiyorlar. Plajlara şıklık götürmek için, eserlerini sunuyorlar. Hedef, kadınları plajlarda, şıklık ve zarafetiyle ön plana çıkarmak.

Biz daha ayağımızı suya sokmadık ama, bu sıcaklarda modacıları sizler için dolaştık. Fikirler aldık. Yardımcı olalım dedik.

Modacılara göre, bu seneden hayır yok. Hevesleri kursaklarında kalmış. Deniz esintisi yaratmak için  tasarımlarında çizgi desenli üçgen ve bordo modellerle ortalardaymışlar.

Düz renkli ipli bikini altlarıyle öne çıkıyor. Plaj aksesuarları da önemli. Mavi renkli salaş tişörtler, farklı hava yaratıyor.

Renkler bu yıl canlı.düz ve desenli modeller, sarı, turuncular da gözde. Bunları pembe,yeşil ve beyaz renkler izleyecek. Ne zaman? Seneye.

Görüyor musunuz? Modacılar bu seneyi yitik yıl olarak kabul ediyorlar ama, gelecek yılın rengini de şimdiden ayarlamışlar. Ört ki, ölem!

Sizler için soruşturduk. “Göğüsleriniz küçükse, biraz daha büyük gösterecek, boyundan ip askılı bikiniler yerine, belinizden bağlanan bikinileri tercih edin. Böylece hem boyunuz, hem göğüslerinizin üst kısmı, bir plan daha öne çıkar.

Bikinileri alırken düz ve sade renklerden kaçının. En iyisi, asimetrik duran bikinilerle desenliler öne çıkmalı. Böylece hem göze gelirsiniz, hem de ön plana çıkarsınız. Fena mı?

Valla bu sıcaklarda, iki modacıyı dolaşıp, bu bilgileri edinebildim. Adamlar zaten kan ağlıyor mevsimi geç açtık diye. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Toplam blog
: 1616
: 918
Kayıt tarihi
: 13.08.06
 
 

Hayatın dikenli yollarından geçmenin  sırrı, aralarından çabuk geçmektir. Ümit, naylon çorap giyd..