Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

24 Nisan '11

 
Kategori
Sinema
 

Metrodan Kaçış

Metrodan Kaçış
 

Film: Taking of Pelham

Tür: Dram

Puan: 10 üzerinden 5

Travolta kalitesinde, dibine kadar aksiyon bir film bekleyerek bu filmi izliyorsanız hiç girmeyin bu işe. Bir kere film aksiyon filmi değil. Film içerisindeki mikro aksiyonlar sizi yanıltmasın.

Ayrıca filmin akışındaki durağanlığı kırmak için Travolta'nın güzel oyunculuğu yetiyor mu derseniz. Ancak idare eder derim. Daha daha kötüsü filme bir son yapmışlar ki evlere şenlik.

Gözünü kırpmadan insan öldüren ve iyi silah kullanan bir katilin peşine kim düşüyor dersiniz? Sıradan, günlük yaşamı rutinlerle dolu ve silah kullanmayı ble tam bilmeyen kondüktör... İşte bu tırt final filme çok küfretmenize neden oluyor.

Sonuç olarak izleseniz de izlemeseniz de birşey değiştirmeyecek filmler kategorisinden sıradan bir film isteyenler için izlenebilecek güzide bir eser olmuş. Lakin yine de bir ekstra yapalım. Eşinizle, kız arkadaşınızla izleyecekseniz filmden memnun kalabilme olasılıkları sizden çok daha yüksektir. Zira bildiğiniz üzere aksiyondan uzak ve durağan şeylere bayılıyor kızlar. Bu açıdan bu film acil durumlar için aklınızda olabilir.

İyi seyirler...

 
Toplam blog
: 352
: 2915
Kayıt tarihi
: 05.06.10
 
 

Jack Amca, düşünsel dünyasındaki gelişmeleri dışa vurmak niyetiyle başladığı yazı yazma sevdasına..