Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

İzmir doğumluyum. 1994 den beri İstanbul' da yerleşiğim. 25 yıl özel sektörde değişik firmalarda yönetici pozisyonunda çalıştım ara sıra da kendi işimi yaptım. ODTÜ Ekonomi mezunu olup şu anda emekliyim. Gündelik hayatta karşılaştığımız aksaklıklar ve olumsuzluklar üzerine "adam sende"cilikten vazgeçip önemsiz görünen ama öne..

Devamı
 
 

Yazdığım Kategoriler

 
İnadına Yaşamak / Hızlı giriş yaptı!

İzleycisi olabileceğim bir dizi değil ama oyuncu kadrosu iyi,senaryosu vasatın altında.Yıllar önce Birol Güven bir röportajında "bir dizinin tutmasını istiyorsanız o dizide mutlaka çocuk oyuncu olacak." demişti.Genelde bizim dizi senaristlerimiz de bu kurala uyar.Türk halkı çocuk oyuncuyu sever.

13 Aralık 2013 15:06
Muhteşem Yüzyıl/ masala dönüştü!

Muhteşem Yüzyıl bence şu anda ekrandaki en doğru işlerden birisi.Neredeyse tamamen bir "Tudors" etkilenmesi.Ancak Tudors'un web sayfasında dizide nelerin kurgu nelerin gerçek olduğunu yazıyorlardı.En azından izleyiciler izlediklerinin ne kadar gerçek ne kadar masal olduğunu öğreniyorlardı.Muhteşem Yüzyıl da böyle bir yöntem geliştirmeli.

13 Aralık 2013 15:03
Gökçe Bahadır ve Binnur Kaya aynı Dizide ! | '' Yadigar '' Yeni Sezonda Star'da !

Konusu cezbetmedi,oyuncular iyidir de.Yabancı damat'dan esinlenmeli herhalde,orada G.Antepli baklavacı,burada Antepli ahçı.

02 Ağustos 2013 15:28
 
Toplam blog
: 31
: 1485
Kayıt tarihi
: 27.03.09