Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

20 Mayıs '15

 
Kategori
Siyaset
 

MHP 2 Bölge Adayı Özcan Pehlivanoğlu konuştu.

“Pehlivanoğlu hemşerileriyle bir araya geldi, seçimler hakkında değerlendirmelerde bulundu, 25 aşkın bu davada yol alan Pehlivanoğlu, MHP nin İstanbuldaki yükselişinnin tesadüf olmadığını ve Balkan halklarını bünyesinde barındıran parti olduğunu söylerken, seçimlerde artık millettin doğru tercihini yapacağını belirtti. Aşağıda konuşmasının tam metni..

MHP İstanbul 2. Bölge Milletvekilli Adayları Özcan Pehlivanoğlu ve Füsun Kayan Ardaman seçim çalışmalarını ve Milliyetçi Hareket Partisi’nin seçim politikalarını Sarıyer Posta Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Levent Pehlivanoğlu’na değerlendirdi.

Balkan göçmenlerinden olan MHP İstanbul 2. Bölge Milletvekilli Adayları Özcan Pehlivanoğlu ve Füsun Kayan Ardaman balkan kökenli olan Sarıyer Posta Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Levent Pehlivanoğlu’yla bir araya geldi. 7 Haziran genel seçimleri hakkında fikir alışverişinde bulunan hemşeriler, adayların balkan kökenli vatandaşlara yönelik politikalarını masaya yatırdılar.

“Balkanları temsil eden tek parti MHP’dir”

Türkiye’de yaşayan balkan kökenli vatandaşların seçimler için çok önemli olduğunu ve sorunların çözümü konusunda MHP’nin tek parti olduğunu belirten Özcan Pehlivanoğlu, “Balkan kökenli olmam çok önemli. Ben sadece balkan kökenli olmamın yanı sıra Rumeli-Balkan vatandaşlarımızla ilgili 25 yıldır hem Türkiye hem de balkanlar da çalışmalarımı sürdürüyorum. 873 bin Rumeli, Balkan ve Trakya kökenli vatandaşlarımızın olmasına rağmen hiç bir partide aday gösterilmedi. Gönül isterdi ki AKP ve CHP’de aday gösterseydi. AKP ve CHP keşke balkanlardan aday gösterip sorunlarını dile getirebilseydi. Sadece MHP olarak aday ben varım. Rumeli- Balkan vatandaşların bunu dikkate alması gerekiyor. Balkan ve Rumeli vatandaşlarımızın söz de Kemalistler söz de Vatanseverlere kanmadan MHP’ye oy vermesi gerekir. Rumeli’yi hangi şartlarda kaybettiysek Türkiye’de şu an aynı durumda” ifadelerini kullandı.

“MHP Türkiye halkının içinde bulunduğu bütün sıkıntıları çözecek tek partidir”
Balkan halkının yaşadığı sorunların çözümünün seçim bildirgesinde yer aldığına dikkat çeken Pehlivanoğlu, “MHP özellikle İstanbul’da kısıtlı imkanlarla büyük başarılar elde etmektedir. MHP İstanbul’un 39 ilçesinde kendisine gönül vermiş fedakar insanlarla Türk Milletinin içinde bulunduğu durumdan etkilenen vatansever insanlarla sahada büyük bir mücadele veriyor. Türkiye’nin genelinde de MHP’nin yükselişi söz konusu. MHP iktidarın alternatifi olarak görülüyor. Hükümet tarafından uygulanan yanlış politikaların MHP tarafından düzeltilebileceği inanışı hakim. Bu bizim açımızdan çok sevindirici bir durum. MHP hem İstanbul hem de Türkiye genelinde tarihi bir oy alacaktır” dedi.

“Halk AKP’ye tepkili”

Pehlivanoğlu, “Vatandaşlarımız AKP’nin seçim çalışmasında yaptığı israflara karşı tepkili. AKP’nin ev ev gezerek vatandaşlara kahve paketlerini vermesi vatandaşta büyük bir tepkiye neden oluyor. Biz kesinlikle şu an için bir koalisyon düşünmüyoruz. Bizim amacımız tek başına iktidar olmaktır. Çalışmalarımızı da buna göre sürdürüyoruz. Kamuoyunda yapılan anketler halkı yanıltmaya yöneliktir. MHP sürekli yüzde 17-18 bandında ısrarla gösteriliyor. Ama gerçekte olan yüzde 22-25 oranında oyumuz var. Bu yanıltıcı olan anketleri 7 Haziranda yanıltacağız” şeklinde konuştu.”

http://www.sariyerposta.com/pehlivanoglu-hemserileriyle-bir-araya-geldi/

 
Toplam blog
: 319
: 6405
Kayıt tarihi
: 14.06.06
 
 

25.08.1963 İstanbul doğumluyum. A.Ö.F İşletme mezunuyum. 8 sene profesyonel kalecilik yaptım. (Ey..