Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

15 Mart '13

 
Kategori
Ben Bildiriyorum
 

MHP Dursunbey İlçe Başkanından yol tepkisi

Dursunbey Keresteciler sitesinin arka sokağında bulunan ve 2009 yılından bu güne tamamlanmayı bekleyen yol için MHP İlçe Başkanı Mustafa TEMEL, sitemde bulundu.

Dursunbey Keresteciler sitesi arka sokağında bulunan ve 2009 yılından bu güne tamamlanmayı bekleyen yolun az bir kısmı parke taş döşemesi için bekletiliyor.

Yol üzerinde bulunan trafonun kaldırılması ile tam anlamıyla faaliyete geçecek olan yol, şu anki haliyle Keresteciler sitesi arka sokağında bulunan esnafı zor durumda bırakıyor. Yolun tam anlamıyla açılması ile birlikte rahat bir nefes alacak olan esnaf, parke taş döşenmesi için yol üzerindeki trafonun kaldırılmasının beklenmesine anlam veremiyor.

MHP Dursunbey İlçe Başkanı Mustafa TEMEL, konu ile ilgili olarak Belediye Başkanı ile görüştüklerini ve Başkan YILMAZ'ın kısa süre içerisinde yolun parke taş döşeneceğini söylediğini ancak uzun süredir bir faaliyetin olmadığına dikkat çekerek, burada bulunan esnafların mağdur olmaması için bir an önce kalan kısmın parke taşı döşenmesi gerektiğini söyledi.

Keresteciler sitesinin, İlçenin can damarı olduğuna değinen MHP İlçe Başkanı TEMEL, yolun az bir kısmı parke taş döşemesi için uzun süredir bekletiliyor, burada imalathanesi bulunan esnafın mağduriyetinin giderilmesi için biran önce parke taş döşemesinin yapılması ve yol üzerindeki trafonun kaldırılarak yolun tam anlamıyla hizmete açılması gerektiğini belirtti.

 
Toplam blog
: 94
: 183
Kayıt tarihi
: 15.11.12
 
 

Balıkesir'in Dursunbey ilçesinde 1970 yılında ailenin ikinci oğlu olarak Dünya'ya geldim. Eskişeh..