Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

09 Haziran '11

 
Kategori
Siyaset
 

MHP'ye komplo.. Hem de organize komplo

MHP, Genel Başkan Devlet Bahçeli’nin Diyarbakır mitingi öncesinde provokasyon yapacakları iddiasıyla tutuklanan, ancak daha sonra MHP’deki kaset skandalı soruşturması kapsamına alınan Yusuf Arpacı’nın evine baskın yapılmasını ‘düzmece operasyon’ olarak nitelendirdi. 

MHP’nin avukatı Hamit Kocabey, kaset çekimlerinin amatör ülkücülerin işi olmadığını, 24 saat görüntü aktarmaya hazır bir düzenek tarafından gerçekleştirildiğini belirterek, iktidarın seçim öncesinde bu işi MHP’nin üzerine yıkmaya çalıştığı kaydetti. Kocabey, şöyle konuştu: 

“Daha önce kaset olayının bu işle ilgisi olmayan ülkücülerin üzerine yıkılmaya çalışacağını açıklamıştık. Şimdi iş oraya geldi. 

Önce bir grubu ‘Diyarbakır’da provokasyon yapacaklar’ diye içeri aldılar. 

FAKAT O TARİHTE HENÜZ DİYARBAKIR'DA MİTİNG YAPILACAĞI BELLİ DEĞİLDİ. 

Genel Başkan 18 Mayıs’ta açıkladı. 

Oysa bu kişilerle ilgili OPERASYON DAHA ÖNCE BAŞLAMIŞ. 

Hatta 5 Mayıs’ta KİMSE SORUŞTURMA DOSYASINA BAKAMASIN DİYE GİZLİLİK KARARI ALINMIŞ 

Diyarbakır mitingi gerçekleşti ve birşey olmayınca şimdi kasetleri servis etmeye başladılar.” 

Bu haber bugünkü ( 09-06-2011 ) MİLLİYET Gazetesinde yayınlandı. Haber biraz daha genişti. Fakat insanları ilgilendiren kısmı burasıydı. 

Bir partiyi kötülemek, TÜRK MİLLETİ önünde partiyi küçük düşürmek bunun sonucunda da o partinin barajı geçememesi için İstanbul Emniyetinin operasyon yaptığını düşünmek kadar acı olan ne olabilir ? 

Evet, İstanbul Emniyet Müdürlüğü MHPye organize olarak operasyon düzenlemiştir. 

Herşey tarihlerle ortadadır. İspatlıdır. İspatın belgelerini de İstanbul Emniyet Müdürlüğünün hazırladığı dosyada bulmak mümkündür. Tabii aramak isterseniz. 

Bir operasyon için belli olan bazı süreler vardır. Dosyanın açılması, fiziki ve teknik takip için alınması gereken izinler vardır. Savcılıktan alınan dinleme izinlerini ne kadar sürdüğünü bilmiyoruz. 

Ama bu operasyonun özelliğine bakınca fazla sürdüğünü zannetmiyorum. En fazla 10-15 DAKİKA İÇİNDE bitmiştir. 

Aslında o kadar da sürmez ama odalarda mühür vurulması, evrak defterine kayıt bu onayın bu kadar uzamasına neden olmuştur. 

5 MAYISta İstanbul Emniyeti dosyaya " GİZLİ " ibaresini koyup da yanlış insanlar !!!!!!! bunları okumasın diye düşündüğüne göre demek ki operasyon en az 1-2 ay öncesinden hazırlanan operasyon.Belki de 5-6 ay . Burası tam bir muamma . Dosyadaki bilgiler, dinleme tarihleri açıklanınca her şey ortaya çıkacaktır. 

Ama tarihlerle bilgileri yan yana koyunca çok ilginç şeylere ulaşabiliyouz. Gelin hep birlikte bir değerlendirme, fikir jimnastiği yapalım. Bakalım neler çıkacak ??? 

1- İstanbul Emniyet Müdürlüğü bir operasyon başlatıyor. Operasyonda MHPli bir grup önce gözaltına alınıyor daha sonra 2si hariç tümü tutuklanıyor. 

2- Tutuklanma nedeni ise Devlet Bahçeli, nin Diyarbakırda 6 HAZİRANda yapacağı mitingte terör eylemi yapacak olmaları. 

3- 18 MAYISta Devlet Bahçeli tarafından açıklanan DİYARBAKIR mitingini İstanbul Emniyet Müdürlüğü nasıl olurda yaklaşık olarak 2-3 ay öncesinden bilir ( süre az veya çok da olabilir), buna göre bir soruşturma dosyası hazırlar, teknip takip izinleri alınarak 10-15 kişilk bir grubu DİYARBAKIRda eylem yapacaklar diye izlemeye başlar? 

4- Acaba İstanbul Emniyet Müdürlüğünde FALCI kadrosu var mı? Eğer varsa bu FALCI sayesinde mi bu operasyon başlatıldı da bu kadar insan tutuklandı? 

Evet, ORGANİZE bir operasyonun ardından çıkan muammalar silsilesini çözmek asla mümkün değil. 

MHP Genel başkanı Devlet BAHÇELİ, nin açıkladığı tarihten önce nerede ve hangi tarihte miting yapılacağını bilen hem de 2-3 ay önce bilen İstanbul Emniyet Müdürlüğünü kutluyorum !!!!!!!!!!!!! 

Bu bir istihbari başarıdır. İl başkanlarının bile kendi ilinde hangi tarihte miting yapılacağını ancak Genel Merkezin kendilerine bildirmesi ile öğrenebildiği bir ortamda bu kadar net bir bilginin öğrenilmesi mükemmel üstü bir olaydır. 

Hatırlarmısınız bilmem Tom Cruise bir filmde polis rolünde oynarken görevi ilerde cinayet işleyecek kişileri cinayet işlemeden yakalamaktı. Burada da bir makineden yardım alıyordu. 

İstanbul Emniyet Müdürlüğü envanterinde de acaba böyle bir makine var mı? 

Bence olması lazım. 

Diyarbakıra hiç gitmeyen Devlet Bahçeli, nin orada miting yapacağını ancak bu şekilde öğrenmiş olabilirler. 

 
Toplam blog
: 31
: 553
Kayıt tarihi
: 20.04.11
 
 

Adım UĞUR BOZDOĞAN. . İşimden arta kalan zamanlarda Türk Halk ve Sanat Müziği dinlemeye ve bildiğ..