Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

19 Mayıs '15

 
Kategori
Genel Sağlık
 

MHRS sistemi ile online hastanelere randevu nasıl alınır ?

MHRS sistemi ile online hastanelere randevu nasıl alınır ?
 

mhrs hastane randevu


Sağlık bakanlığının başlattığı online hastane randevu alma sisteminin diğer bir adı olan mhrs hastane randevu sistemi ile artık internet üzerinden sorunsuz bir şekilde yapılabilmektedir. TC. Kimlik numarası ve şifre ile giriş yapılarak Türkiye'deki bütün devlet hastanelerinin randevusunu sistem üzerinden görebilme ayrıcalığına sahip olacak ve tüm işlerinizi artık internet üzerinden sorunsuz bir şekilde yapabileceksiniz. 
 
Sağlık hizmetlerinden etkin bir şekilde yararlanmanız ve hastane ortamlarında saatlerce bekleme zorunluluğu altına girmemeniz adına bu sistem geliştirilerek tüm hastalara sunulmuştur. Buna göre artık sizlerde online platform üzerinden sorunsuz bir şekilde randevu alabileceksiniz. Randevu almak için yapmanız gereken tek şey Tc kimlik numaranızı ve şifrenizi girmeniz yeterli olacaktır. Bunların haricinde tüm randevu işlemlerinizi mhrs 182 numaralarını arayarak da telefon aracılığı ile de rahatlıkla alabileceğinizi belirtmek isteriz. Sağlıkta Dönüşüm Projesi hayata geçirilerek sağlıksal sorunların minimize edilmesi adına Sağlık Bakanlığı tarafından yeni bir proje devreye sokulmuştur. Bu sayede artık vatandaşlar online kanallar aracılığı ile hiçbir zorluk ile karşı karşıya kalmadan sorunsuz bir şekilde randevu işlerini halledebilmektedirler. 
 
Üstelik site içeriğinde hastaneden nasıl randevu alınır bilmeyenler için bile aydınlatıcı bilgilere yer verilmiş ve vatandaşlara yapılması gereken aşamalar en iyi şekilde anlatılmıştır. Kalitenin adresi olan ve sağlıksal tüm sorunların çözüme kavuşmasına yardımcı olan mhrs. Mobi ile tüm sıkıntılarınızdan en iyi şekilde kurtulmaya başlayacaksınız. Mhrs Randevu alma işlemleri için sizlerde 182 numaralı hatta geçiş yapabilir ya da internet üzerinden randevu işlemlerinizin yapılmasını en iyi şekilde sağlayabilirsiniz. Artık sağlığınız daha kontrol altında tutulacaktır. 
 
Toplam blog
: 24
: 10296
Kayıt tarihi
: 22.09.13
 
 

Turizm ve otelcilik öğrenimi görmekteyim. Bir yandan da borsa, piyasalar ve forex üzerine araştır..