Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

30 Haziran '09

 
Kategori
Güncel
 

Michael' in karnesi...

Michael' in karnesi...
 

O, toplumun yarattığı bir kişi olarak, beşeri zaaflara daha açık olduğu halde efsaneleşen bir kişilikti.

Michael 'de ne vardı?

Toplumun zaaflara dayalı hayranlığının yüklediği havayı boşaltınca, geriye kalanlar, değil mi?

Yani, yukarıdaki soruyu, bir şöhret görünce tereyağı gibi eriyenlere değil, etkilenmeyen, dolduruşa gelmeyen kişilere sormak gerekir. Genelde uygulama böyledir. Bir "idol" öne çıkarılır, medya ile şişirilir, dünya onun arkasına takılır... Bunların çoğu, Allah vergisi sanatsal yetenekten yoksun olduklarından, şöhretin yükünü taşıyamazlar. Yaşamları bulanır... (uyuşturucu, cinsel istismar vs.)

Allah vergisi sanat yetenegi olanlarda tüm ilgi sanatın sonsuzluğuna odaklanmıştır. Onların (yaşadıkları sürece) sanat çalışmaları tükenmez. Farklı ve örnek kişilikleri ile, bu fani dünyayı terk ederek giderler.

Popüler sanatçı dediğimiz kişilerin yaşamları gibi ölümleri de olaylar yaratmalı ki; ses getirsin. Günümüzdeki gayretler buna yöneliktir. Olayların etkisinde kalmış, çeşitli telkinlerle onu benimsemiş, hayranlığın zirvesinde olan gençlere de saygılıyım. Duyguları yoğundur...

Michael' den geriye ne kaldığını, tablonun bütününe bakabilen kişilere sorduğunuzda: Video filmi ile sık sık verilen ( eli cinsel organında dolaşan bir görüntü ve danslar); Belleklerde ise, küçük yaştaki erkek çocuğa uyguladığı cinsel istismar haberleri kalmıştır.

Sanatçı: Allah vergisi yeteneklerle donatılmış, örnek bir şahsiyettir. Toplumun ilerisinde yaşar, fikir ve davranışları ile geleceği şekillendirir. Bu nitelikleri taşıyan değerleri destekledikçe, geleceğe daha güvenle bakabileceğimizi umut eder, yaslı dünya gençliğine başsağlığı dilerim.

 
Toplam blog
: 163
: 1230
Kayıt tarihi
: 15.01.07
 
 

1941 yılında Trabzon'da doğdum. 1961 Erzurum Yavuz Selim İlköğretmen Okulunu bitirdim. 1965 A..