Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

10 Temmuz '09

 
Kategori
Haber
 

Michael Jackson öldüğünde böyle miydi?

Michael Jackson öldüğünde böyle miydi?
 

Gerçek mi? Photoshop mamülü mü?


Michael Jackson'ın ölümüyle ilgili iddialar peş peşe ortaya atılmaya devam ediyor. Bugün de ortaya çıkan bir fotoğrafın Michael Jackson'ın otopsi fotoğrafı olduğu iddia edildi.

Jackson'ın öldüğünde bu fotoğraftaki gibi göründüğü ileri sürüldü, CNN International'ın Jackson'ın otopsideki fotoğraflarını yayınladığını iddia edildi.

Öte yandan uluslararası haber ajanslarında ve önemli yabancı haber kaynaklarında böyle bir fotoğraf yer almadı.

CNN International'a dayandırılan haberlerde haberlerde, Michael Jackson'ın öldüğünde yüzünde ve kollarında yaralar olduğu ve saçlarının döküldüğü iddia edildi. Jackson'ın öldüğünde bu fotoğraftaki gibi göründüğü belirtildi.

CNN International'ın sitesinde böyle bir fotoğrafın yer almaması kafaları daha da karıştırdı.

***

Benim Yorumum:
Michael Jackson üzerinden bir çok tartışmalar yapılmaya, bir sürü iddialar atılmaya devam edilecektir. Buna şek ve şüphe yok. Çünkü böylesi ünlü kişilerin yaşamlarındaki her an gibi ölümlerinden sonra da haklarında konuşmalar bitmez.

Bugün otopsi resimleri üzerinde polemikler yapılır, yarın gömüldüğü yere atfen tartışmalar yapılır, öbür gün mirasına kulp takılır. Bu hep böyle olmuş ve olmaya devam edecektir. İşte bunlardan bir tanesi ile karşı kaşrıyayız. Ünlü snaatçı son günlerinde doğal olarak basından uzak idi. Haliyle son zamanlardaki halini bilemiyoruz.

Ancak son halini bilsek ne değişecek. Bunun bize ne gibi bir faydası olacak. Bunu da düşünmüyoruz. Bizimkisi sadece meraktan ibaret. Tıpkı yolda kaza yapmış arabayı seyretme alışkanlığı gibi birşey. Diğer şeritte olan kazaya bakanlar yüzünden kazasız şeritte de trafik sıkışır bu yüzden. Oysaki "bak kaza olmuş, daha dikkatli olmalıyım" diye ders almamız gerekir. oturup seyretmek manasız.

Aynen bu durum gibi Michael Jackson'un son hali bu resimdeki gibiyse bile bundan oturup kendi adımıza ders çıkartabiliyor muyuz ona bakalım. "Vah vah, pek acınası bir durumdaymış" demek ne bize fayda sağlayacak ne de ölüp gitmiş o adama... Bu resmi bu nedenle aldım ve blog konusu yaptım... Umarım işimize yaramış olur :)
 
Toplam blog
: 656
: 1708
Kayıt tarihi
: 08.12.08
 
 

Allah kimisine “Yürü ya kulum” demiş. Ben onu “Yürü, yaz kulum” anladım. Yürü anca gidersin manas..