Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

17 Eylül '14

 
Kategori
Sağlıklı Yaşam
 

Migren ağrısını regresyon terapisi ile çözün...

Migren ağrısını regresyon terapisi ile çözün...
 

Migren modern çağın en çok görülen hastalıklarının başında yer almaktadır. Bu güne kadar birçok tedavi metodu denenmiş olup, tam da kesin tedavisi bulunamamıştır.Genç, yaşlı, kadın, erkek ayrımı yapmadan her kesimin hastalığıdır. Son zamanlarda altarnatif tıp teknikleri ile de çözüm arayışları sürmektedir.

Genel sağlık bilgilerim alınan migren ilaçlarının da bir süre sonra tam olarak etkisini göstermeyip, yüzde yüz çözüm olmadığı yönündedir. Migreni olan danışanım, regresyon terapisi almak istediğini söyledi. Çalışma konumuz migren değildi. Partneri ile sorun yaşadığını ve bu durumun içerisinden çıkamadığını ifade etti.Konu başlığımız ilişkide yaşanılan sorunlardı. Bu arada migreninide oldugunu doktora gittiğini iki adet migren ilacı kullandığını, buna rağmen geçmediğini anlattı. Ayrıca antidepresan ilaç başlanıldığını ama tüm bunlara rağmen hiç azalmadığını ifade etti.

Transa alıp çalışmaya başladım

- İlk defa bu ağrıları yaşadıgın zamana git dediğimde  

- Bundan 2 yıl önceydi, erkek arkadaşımla ilişkimiz başladı, fakat tam da istediğim gibi gitmiyordu dedi

- Migren ağrısı ilişkisi ile başlamıştı, son iki yılın değerlendirmesini yaptıgımızda, aslında istediği ilişkinin bu olmadığını ve çok acı çektiğini farketti. Yalnız kalma korkusuda olduğu için ilişkiyi bitiremiyor acı çekmesine rağmen katlanmaya çalışıyordu. Seansın sonunda bu ilişkinin bitmesi gerektiğini farketti. Ona acı veren duyguları boşalttım. İki yıldır bu durumu yaşadığı için de kendisini suçluyor ve kızıyordu. Ona zarar veren tüm negatif duyguları temizledikten sonra, bilinçaltını yeniden programladık. Artık kendisine değer vereceğini, kendisini seveceğini söylüyordu. Eski Ben'e veda edip, Yeni Ben ile seansı bitirdik.

Yaşadığı bu ilişki ona zarar vermiş, migren gelişmesine neden olmuştu.Bilinçaltı regresyon terapisi ile olumsuz duygudan kurtulup, ilişkisini kolaylıkla sonlandırmış, kendine yapmış olduğu eziyete son verebilmişti. Yapmış olduğumuz tek seanslık bu çalışmadan sonra migren atakları da son buldu.Yalnış tercih bu durumları yaratmış, iki yılı bedensel, zihinsel ve ruhsal sorunlarla geçmişti.Regresyon terapisinden sonra yeni farkındalıklarla yeniden dünyaya gözlerini açtı.

Migren sorununuz varsa mutlaka altında yatan duygusal sorunu bulup çözerseniz, bedeninizi de acılardan kurtarmış olursunuz.

Regresyonist: Emel Çekici

www.yenibenakademi.com

www.emelcekici.com 

 
Toplam blog
: 15
: 1157
Kayıt tarihi
: 30.08.14
 
 

Hacettepe Üniversitesi Anestezi ve Reanimasyon (Yeniden Canlandırma) Wellness Koçu (Kaliteli ..