Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

07 Ağustos '11

 
Kategori
Haber
 

Migren hastalarına Migren Bandı müjdesi

Migren hastalarına Migren Bandı müjdesi
 

İnsanlar vardır karşısındakine huzur ve dinginlik verirler. İnsanlar vardır bize öğretmen olurlar; yaşamı, yaşamayı ve insanlığın özelliklerini öğretirler... İnsanlar vardır saçtıkları ışıkla yolumuzu aydınlatırlar, bize rehberlik ederler, yaşamımızı ve kendi varlığımızı değerli kılarlar. İnsanlar vardır kaç yıldır tanırsanız tanıyın yanlarında rahat edemez, hatta konuşamazsınız bile... Ve insanlar vardır dünyadaki sadece birkaç kişide bulunabilecek ender yeteneklere ve gönül güzelliğine sahiptirler.

Bugün sizlere onlardan birini, hatta çok özel yeteneklere sahip olması yanında buluşlarıyla da çok ünlü bir mucidi tanıtabilmeyi umuyorum. Adı İsmail YILDIZKOL, makine mühendisi, Salihli doğumlu, İzmir’de yaşıyor, Elektrik-elektronik mühendisi olan oğlu Saygın Bey’le birlikte kendi şirketini yönetiyor. Patentli 15-20 buluşunu hayata geçirmek, dünyaya tanıtmak ve insanlığa yararlı olmak için gecesini gündüzüne katıp aralıksız çalışıyor...

Gözü gönlü tok, maddiyat tarağında bezi yok, ama onu diğer insanlardan ayıran ve hemen göze çarpan önemli bir özelliği var; sanki yüreği sadece ve sadece insanlara yardımcı olabilmek için atıyor. Zaten gönlündeki parlak ışığın dışa yansımasını ve yaydığı pozitif enerjinin yüzündeki aydınlığını her zaman çıplak gözle görmek mümkün...

Sayın Yıldızkol’un sahip olduğu buluşlar ve yetenekler hırslı bir ABD’li işadamında olsaydı, kanımca ülkenin en zengin ve en tanınmış kişileri arasına kolaylıkla girebilirdi. Ondaki bu görkemli potansiyeli pek çok kişi görmüş ki, 5-6 yıldır neredeyse çıkmadığı televizyon kanalı, kendisinden söz etmeyen gazete kalmamış. Fakat hak ettiği bu ününü paraya tahvil etmeyi pek de önemsememiş, amatör ruhla beslenen bir güdünün çizdiği yolda insanlara hep yardımcı olmuş, oluyor ve olmayı sürdürecektir.

a- Çağımızın en büyük belalarından biri olan elektromanyetik radyasyonu geçirmeyen sıva “Safe Plaster” icat etmiş oğlu Elektrik ve Elektronik Mühendisi Saygın Yıldızkol ile birlikte. Patentini almış; ama tanıtımını yapamadığı için o çok önemli proje öylece atıl kalmış,

b- Yeraltındaki madenleri tanıyan Saymaç adını verdiği çok basit ve pahalı olmayan bir detektör yapmış,

c- Hastalıkları önlemede ve tedavi etmede etkili olan ve ayakkabı içine yerleşen bir mıknatıslı tabanlık yapmış,

d- Hem konserveleri, hem de her türlü şişeyi açabilen çok amaçlı bir açacak yapmış,

e- Trafik canavarı benzetmesini itici ve yıkıcı bulduğundan, oturup olumlu düşünmeyi özendiren bir Sürücü Andı yazarak yapışkan etiketlere dönüştürmüş ( http://arama.hurriyet.com.tr/arsivnews.aspx?id=-142703 ).

f- Derinlik ve yükseklik ölçme aleti yapmış, vs vs vs...

g- Güneş enerjisi ile çalışan ve deniz suyunu arıtıp içme suyuna dönüştüren bir arıtma sistemi bulmuş.

h- İsmail Bey’in son buluşu ise “Migren Bandı”. Ne kadar kronik, ne denli keskin olursa olsun tüm migren ağrılarını kısa sürede sona erdiren, uyku bandı biçimindeki bir alın bandı bu. Sayın Yıldızkol çok iddialı... O kadar ki, bugünlerde ABD Başkan adaylığında adı geçen; fakat kronik migreni yüzünden adaylığı tehlikeye girmiş olan Kongre üyesi Michele Bachmann’a mektup yazarak, hastalığını bir migren bandı ile tedavi edebileceğini söyleyecek kadar diretici.

İngilizceye çevirisini yaptığım o mektup ve Migren Bandı -5 Ağustos 2011 günü- TRT Haber kanalı tarafından da haber yapıldı; bandı kullananlarla röportajlar yapılarak, memnuniyetleri ekrana getirildi. Haberin kısa bir özetini şuradan izleyebilirsiniz: MigrEND.

Migren Bandı astarına yapışık 3 çift pamuk ped içinde 14 farklı bitki ve çiçek özü var; bunlar 11 farklı bitki ve çiçek yağından oluşan bir sıvı ile ıslatıldıktan sonra alın kısmını tamamen örtecek biçimde 1 saat boyunca alında tutuluyor ve sonra evsel atık olarak çöpe atılıyor. Çünkü bandın tamamı hastalık ve ağrıdan oluşan olumsuz enerjiyi yüklendiği için tekrar kullanılmaması gerekiyor. 14 tür bitki ve çiçek ise güneşte değil, sabahleyin ve akşama doğru gölgede ve belirli zaman dilimleri boyunca birkaç günde özenle kurutuluyor. Böylece içlerindeki etken maddelerin azami derecede korunmuş olması sağlanıyor. Tabii İsmail Bey'in sır olarak sakladığı ve asıl tedaviyi tetikleyen bir de çok özel "iksir" var yağ karışımı şişesinde. Onu benden dahi gizliyor, ben de mahremiyetine saygı duyuyorum elbette.

*

Dip not: Çalışmalarına yakından tanık olduğum ve kendisine inanıp güvendiğim Sayın Yıldızkol’un biyoenerji ile ilgili bir diğer eşsiz özelliği daha var; onu da başka bir e-güncemde anlatacağım... İsmail Bey'e sabah 10 - akşam 10 saatleri arasında telefon edebilir, Migren Bandı hakkında daha geniş bilgi edinebilirsiniz. Tel: 0532 348 1662

*

Günün sözü: “Herkesin aynı düşünce yapısına sahip olması idealize edilemez; yaratıcılığı körükleyen güçlerden biri de fikir çatışmaları ve/ya aykırı fikirlerdir.”

 
Toplam blog
: 147
: 2923
Kayıt tarihi
: 05.05.07
 
 

İngilizce öğretmeniyim, çevirmenim, dilmaçım, araştırmacıyım. / Beş kitabım var: Beynin Kimliği, ..