Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

08 Haziran '09

 
Kategori
Genel Sağlık
 

Mikrop ve bakteri savaşı

Mikrop ve bakteri savaşı
 

ÜRETTİKLERİ BAKTERİ VE VİRÜSLERİ ÜLKELERE ATIYORLAR;

Çeşitli ülkeler kendi bilim adamlarına ürettirdikleri öldürücu gücü olan hayvan türlerini veya bakteri, virüs türlerini zarar görmesini istediği ülkelere bırakarak maddi ve manevi zarar veriyorlar. Sonrada o attığı zararlıya karşı sıze aşı satayım diyede kendi ekonomilerini güçlendirmek için akla hayala gelmeyecek rezillikleri, şerefsizlikleri yapıyorlar.


Biz bu devletler hankileridir. kimlerin bunları üretmeye gücü var diye biliyoruz tabiki. Ama yinede sağlık söz konusu olunca ister istemez onların ağına düşmeyi kabul ederek aşılarına güvenmek zorunda oluyoruz.
Bu mecburiyetten kurtulmamız için memleketimizin aslan yürekli ve paralı insanları bir araya gelerek GENETİK laboratuvarları kurmaları gerekiyor. Yine aynı insanların bu labaratuvarlarda çalışacak bilim adamlarının yetiştirilmesi için ellerinden geleni yapmaları gerekiyor. Yaparlarda. Yeterki ülkem insanına bir yol gösteren olsun.

Ben burada yazıyorum. Elimden sadece yazmak geliyor. Bu konuda kimin elinden ne geliyorsa yaparlar düşüncesindeyim. Ama onlara bir kapı açılmalı ve bir ışık yakılmalıdır. Bunu da bilim adamlarımız " genç bilim adamlarımız yapabilir. " bilim adamları, iş adamlarına proje olarak teklif götürmeleri gerekir. Yanlış anlaşılmak istemem. Siyaset teklif götürsün felan demiyorum. Zira onlar en basit konuları bile teklif haline getirmekten zaman bulup kendi asli görevlerini yapmayavakit bulamıyorlar. Onun için onları geçelim.

Bilim adamları, iş adamlarına anlatacak ikna edecek teklifini kabul ettirecek ve yaptıracak, fabrika mi? labaratuvar mı? Gemi inşası mı? hepsini bilim adamları ve proje üreten herkes iş adamlarına ve sanayı yönrtim kurullarına teklif verecek ve teklifini icap ederse göbeği çatlayana kadar anlatacak..Bİzi, ülkemiz güzel insanları , bu soğuk savaşcı ve kalleş düşmanlarımızla baş etmemiz için imalatları ile destekleyecektir. BİZİ TEKLİFLER VE ONLARI İCRAATA KOYACAK OLAN YİNE BİZİM ÖZ EVLATLARIMIZ KORUYUP KOLLAYABİLİR.

Bak o zaman kene imiş, domuz gribiymiş, asya gribi imiş bir şey bizim ülkemize uğrayabilir mi?

Amerikalı kendi airport undan serbestce geçirip, grip mikrobu yüklü teröristini bizim alanlarımıza yollayabilrmiydi ?.

TUSİNAMİLERİN DURUP DURURKEN OLDUĞUNA BU ZAMNADA KİMİ İNANDIRIRSINIZ??

Denedik dedikleri atom bombaları işin görünen tarafı ...........

Amerikan sahillerinde hertarafta taş taş üstünde bırakmayan hortumlar ,
Törörüstlük hep mayın döşemek değildir. Böyle zararlı virüs ve bakterileriveya kasırga, hortum üreten ve yayan milletlerde törörüstür. Çünkü ikiside MADDİ MANEVİ İNSANA YÖNELİK

"KİMSENİN KÜREĞİNE MUHTAÇ OLMAMAK İÇİN KÜREK ÜRETELİM"

ZAMANIMIZ BİLİM ZAMANIDIR ÇOK ÇALIŞMAK GEREKİYOR VE ZAMAN 50 SENE EVVELİNDEN DAHA ÇABUK AKIYOR. YETİŞMEK İÇİN HIZLANMAK ÜÇARAK GİTMEK ŞART.

 
Toplam blog
: 56
: 661
Kayıt tarihi
: 24.02.08
 
 

Emekli, 19 mayıs ..