Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

20 Ekim '07

 
Kategori
Güncel
 

Miliyet Zonguldak Blog Ailesi buluşması

Miliyet Zonguldak Blog Ailesi buluşması
 

Zonguldak'lı Milliyet Blog Ailesi yazarları olarak daha önceden planladığımız buluşma tarihimizi yarınki referandum nedeniyle bugün gerçekleştirdik. İlk kez biraraya gelecektik ve hepimizde buluşma öncesi sadece yazılarımızdan ve yorumlarımızdan birbirimizi tanıyorduk ve büyük bir merak ve heyecanla buluşma gününü bekliyorduk.
Daha önceden bütün yazar arkadaşlarla mesajlaşarak buluşma tarihi ve saatini arkadaşlara ilettim. Sağolsunlar bütün arkadaşlar gelemeyecek olanlar dahil, işleri nedeniyle mazeretlerini beyan ederek çok gelmek istediklerini vede bizlerle beraber olmayı, yüzyüze tanışmayı çok istediklerini yazdıkları mesajlarıyla haber verdiler.
Ve buluşma yerimizde ilk gelen arkadaşlarla buluştuk ve diğer arkadaşlarımızında geleceği yerde onlarlada buluşmak üzere güzel Zonguldak'ımızın sahilinde bizi karşılayan sıcak güneşi ve denizi arkamıza alarak ilk dakikadan itibaren keyifli ve hoş bir sohbete başladık. Cümlelerimizde Karadeniz sıcaklığı vede samimiyet çoşkusu vardı.
İlk defa buluşan bizler sanki kırkyıllık dostlar gibi koyu sohbete dalmış. Milliyet Blog ailesi hakkında, gelecekle ilgili buluşmalarımızda neler yapabiliriz ve de neler planlayabiliriz onlar hakkında konuşuyor hem de birbirimizle karşılıklı tanışıyorduk.
Gelecekle ilgili olarak yardım kampanyalarına katılmak, fidan dikimi, çevre koruma alanlarında yardım faaliyetlerine katılmak, gelecek toplantımıza piknik yada doğa gezisi yaparak zamanımızı değerlendirmek kararlarını aldık.
Teşekkürler Milliyet Blog sizin sayenizde birbirinden değerli ve güzel insan biraraya gelme fırsatı buldu
Katılan arkadaşlarımız: Gülden Hanım, Mehmet Bey, Ben(Green World), Tülay Hanım(Emoş), Ayça Hanım(Scream), Zafer Bey(Yolcu), Metin Bey(Yeni Milliyet Blog Adayı), Nesrin Hanım hepinize yürekten teşekkürler.
Katılamayan arkadaşlarımızlada en kısa zamanda buluşmak dileğimiz.
Bizler Zonguldak'lı Milliyet Blog Yazarları olarak gelecek dostluklara ve güzel etkinliklere hepbirlikte yelken açtık durmak yok. Darısı diğer illerdeki değerli tüm blog yazarlarına diyor, Milliyet Blog ailesinin tüm fertlerini güzel misafirperver Karadeniz'in şirin Sahil kenti Zonguldak'a davet ediyorum
Saygılarımla
Ahmet Öğretmen

 
Toplam blog
: 34
: 1495
Kayıt tarihi
: 10.09.07
 
 

Yabancı diller okudum. Eğitimle ilgili yazılar yazmayı, deneyimlerimi paylaşmayı paylaşmayı seviyoru..