Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

16 Nisan '10

 
Kategori
Siyaset
 

Millet nerede?..

Millet nerede?..
 

Ahmet Türk’e yumruklu bir saldırı gerçekleşiyor. İçişleri, dışişleri, ABD ve AB ayakta… Sakık efendi tetikte… Geçmiş kameraların karşısına, birbirinden ilginç cevahirden söz etmekte… Sanki önceden toplayıp, çarpıp ortalamasını almışlar: Söylemler kelimesi kelimesine aynı… Şöyle buyuruyor Sayın Hazretler: - Biz gerçekte ırkçılığa ve faşizme karşıyız!.. Gündeme fırlatılan iki sözcük de birbirinden ilginç: Irkçılık! Ve faşizm… Ama nedense karşı olunan kavramlar arasında “terör” yok… Üstelik Türk’e atılan yumruk da basit bir terör girişimidir… Ama Sayın Türk’ün diline dolanan veciz söylem içinde teröre karşı olunduğunu ortaya koyan bir tek sözcük yoktur… Derken, ırkçılığa ve faşizme karşı olduğunu söyleyen post/modern “ayrılıkçı” önderlerin lideri oldukları kitlelerin eylemleri geliyor sırasıyla aynı ekranlara… Yumruk terörünü Diyarbakır’da protesto eden PKK yandaşı kitleler ortalığı ateşe veriyor, yakıyor, yıkıyorlar…

Aynı düzlemde harekete geçen yüzleri maskeli teröristler İstanbul’da içinde yolcu olan bir belediye otobüsünü Molotof kokteylleri ile ateşe verip, hurdaya çeviriyorlar… Kimlerdir bu terör eylemlerini Türkiye’nin gündemine yapıştıranlar?.. Kürt [ayrılıkçı] ırkçılığı tabanında PKK terör örgütüne hizmet eden anarşistler değil mi?.. Peki bu terör eylemleri hukuka aykırı birer faşizan kalkışma değil mi?.. Üstelik Ahmet Türk’ün suratına yumruğunu patlatan kişi, karga tulumba polis nezaretinde… Jet hızı ile adliyede ve sorgu/sual/soruşturma altında… Peki ya otobüs yakan teröristler nerede?.. Diyarbakır’ı ateşe veren PKK yanlıları nerede?..

TV sunucusu şöyle anlatıyor akıbetlerini: - Polisin müdahale etmediği ve yumuşak davrandığı olaylar giderek yatıştı… Ve eylemlere katılanlar yasa dışı sloganlar atarak kendiliklerinden dağıldılar… Derken ekrana BDP’nin turfanda başkanı Selahattin Demirtaş yansıyor. Ve Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından PKK terör örgütünün askeri kanadına karşı geçtiğimiz yılın 14 Nisanında yapılan operasyonu protesto ediyor… Ve diyor ki; - Eğer Türk ordusu yeniden böyle bir operasyona kalkışırsa tankların önüne geçer, bedenlerimizi siper ederiz!.. Kime karış?.. Kimin için bu siper?.. Evet… Türkiye’nin içine iteklendiği karanlık acıklıdır; trajiktir; ürkütücüdür… Peki nerededir İçişleri/Dışişleri/ ABD /ve AB yetkilileri?.. Nerededir yandaş medyanın karıştırıcı elemanları?.. Nerededir Türk Devleti? Nerededir adalet? Ve nerededir bu memleketi kurtararak, düzlüğe çıkartacak olan millet?.. Sahi nerede?..

http://www.soruyusormak.com/ http://www.dnm-ler.com/ http://www.kitlecizgisi.com/
 
Toplam blog
: 913
: 485
Kayıt tarihi
: 30.01.09
 
 

1942 yılının Şubat ayında Bursa'da (Mehmet Kemalettin'den olma, Emine İffet'ten doğma olarak) dün..