Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

09 Şubat '08

 
Kategori
Ankara
 

Milli Kütüphane’nin güzel bahçesini çirkin reklam panolarıyla gizlediler

Milli Kütüphane’nin güzel bahçesini çirkin reklam panolarıyla gizlediler
 

Fotoğraf: Aydın Tiryaki (8-2-2008, Ankara)


Ankara Bahçelievler’de bulunan Milli Kütüphane’nin bakımlı çimleri ve artık büyümüş çam ağaçlarıyla güzel bir bahçesi vardır. Etrafında yüksek binalar, Ankara’nın son yıllardaki en büyük fiyaskosu olan Gökkuşağı’nın kullanılmadan eskimeye başlayan barakaları, bir türlü bitirilip kapatılamayan metro çukurunun ortasındaki tek güzel alan Milli Kütüphane’nin bahçesidir.

Önceki hafta kaldırıma çukurlar açıldı ve buraya dört tane ikişerli büyük reklam panosu yerleştirildi. Böylece Milli Kütüphane bahçesinin güzel görünümü kavşaktan geçen herkese kapatıldı.

1. Ankara Büyükşehir Belediyesini doğaya hakaret anlamına gelen bu çirkin reklam panolarını bir an önce kaldırmaya çağırıyorum.

2. Milli Kütüphane’yi bahçelerine sahip çıkmaya davet ediyorum. Böyle bir saçmalığa izin vermiş olamazlar. Eğer buna izin veren bir yönetici varsa gerekli yaptırımlar uygulanmalı ve izin iptal edilmelidir.

Ankara Büyükşehir Belediyesi, reklam panolarını akıllarına esen yerlere koyamayacaklarını öğrenmelidir.

Reklam verenler reklamlarının nereye konulduğunu denetlemelidir. Reklamın konulduğu yer insanı rahatsız ediyorsa reklam amacına ulaşmaz.

Fotoğrafı 8 Şubat 2008 sabahı çektim.

Ankara, 9 Şubat 2008

 
Toplam blog
: 1735
: 2429
Kayıt tarihi
: 22.09.06
 
 

27 Mart 1959'da İnebolu Yeşilöz Köyünde doğdum. Yeşilöz Köyü İlkokulu, Yeniyol İlkokulu, İnebolu ..