Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

01 Haziran '12

 
Kategori
Güncel
 

Milli piyangoda hile…

Milli piyangoda hile…
 

Milli piyangoda hile…

Milli piyango idaresine ait sayısal loto ve benzeri piyango çekilişlerinin TRT tarafından canlı yayından kaldırılması akıllara bin türlü şüpheyi getirmişti.

CHP milletvekili Atilla Kart’ın iddiaları ise akılları temelli karıştırdı.

“CHP Konya Milletvekili ve TBMM Anayasa Uzlaşma Komisyonu üyesi Atilla Kart, Milli Piyango idaresi’nce gerçekleştirilen talih oyunlarına müdahale edilerek “devir” yoluyla ikramiye tutarlarının yükseltildiğini, ardından da belli kişilere aktarıldığını öne sürdü.”

Milli Piyango idaresince gerçekleştirilen talih oyunlarında “bilerek ve müdahale yapılarak devir yapılmak suretiyle haksız kazanç tutarı yükseltilmektedir” iddiasında bulunan Kart, “Çekilişlerin TRT’den naklen yayını bilinçli olarak kaldırılmıştır. İkramiyelerin kime çıktığına ilişkin kayıtlar gerçek dışı olup, siyasi yolla müdahaleler yapılmaktadır. 22 Mayıs tarihi itibariyle; Sayısal Loto ikramiyesi 5-6 trilyonu , Süper Loto ikramiyesi 10-15 trilyonu ve Şans Topu ikramiyesi 3-4 trilyonu bulmuştur. Bu yolla , insanların çaresizlikleri istismar edilmekte ve toplanan paralar manuple edilerek belli kişilere aktarılmaktadır” dedi.

İşte güvensizlik böyle bir şey. Hükümetin bir çok icraatına, hele hele akçeli icraatına büyük çoğunluk güvenmiyor. Atilla Kart önemli bilgilere sahip olduğunu belirtmektedir. Büyük paraların döndüğü bu kumar sektörünün çökmesini hükümet asla istemez. Sanırız bu yüzden de olsa üstüne gidecektir.

İzmir 2012

 
Toplam blog
: 1508
: 1688
Kayıt tarihi
: 16.07.08
 
 

Yetmişiki yaşında iki çocuk ve iki torun sahibi bir erkeğim.. Lise mezunuyum. Uzun yıllar esnaflı..