Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

13 Eylül '07

 
Kategori
Spor
 

Milli takımımıza hayırlı olsun

Milli takımımıza hayırlı olsun
 

Selam dostlar! Beni hatırladınız mı ?Hani şu 21:45 yazısının mucidi yani akıncı alp(kardesi). Nasılsınız? İnşallah iyisinizdir. Eeeee!!! İyi olursunuz tabi. TÜRKİYE kazandıya moraller uçmuştur şimdi. Kazandık kazanmasına ama Gökhan Ünal olmasa idi ona orta yapan Tuncay olmasa idi ve öncesinde pası veren olmasa idi bir düşünsenize neler olurdu. Konuyu baştan ele alalım. "Evet top şimdi Emre'de sol-çapraz da Tuncay var. Veririsin Tuncay'a Emre. Aferin Emre. Tuncay aldı şut mu hayır ortaaaaaa ve gooooooooooooool. Düzgün güzel bir orta ve Gökhan'ın yükselişiyle top ağlarla buluştu gol!!! " evde her hangi bir maç dinleyen herkes bu seslere aşina olmuştur muhakkak.

Bu pozisyon da adı geçen herkes maçın ilerleyen dakikalarında şov yaptı. Demek ki Türkiye gol atmadan rahatlayamıyor. Bunun engellenmesi için yapılması gerekenler çok basit:

1) Oyuncuları bu maçı kazanmaya şartlandırmak (Oyuncu da kazanmazsak ne olur ki havasının oluşmasını engellemek),

2) Golü atana kadar sık sık doldur-boşalt yerine farklı yöntemlerle gol aranmalı. Böylece oyuncu olmuyor işte adamlar böyle gol yemiyor deyip çıkmaza girmeleri engellenmiş olur,

3)Teknik direktör maç esnasında umutsuz, kızgın tavırlar sergilememesi gerekir. Eğer böyle bir şey olmazsa oyuncular bu adam maçtan sonra bizi asar diye düşünebilirler.(Tabi öyle fazla rahat görünmemeleri gerekir yoksa oyuncular hocayı takmazlar)

4)Oyuncular arasında gerek antremanda gerek maçta kırgınlıklar yaşanmamalıdır. Yaşanırsa oyuncular birbirlerinin hatalarını örtmek yerine dieri hata yaptığında bu beceriksizin burada ne işi var diye düşünürler.

Neyse ben kaçayım milli takımımızı tebrik ederim tümbranşlarda başarılar dilerim.
Lütfen yorum yazın!!!

 
Toplam blog
: 9
: 556
Kayıt tarihi
: 15.05.07
 
 

Belki daha 13 yaşındayım ama yazarlık çoğu kişi gibi bana da ilgi çekici geliyor. Ben GALATASARAYLIY..