Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

07 Şubat '08

 
Kategori
Spor
 

Milliler sessiz sedasız

Milliler sessiz sedasız
 

http://www.milliyet.com.tr/2008/02/07/son/sonspo03.asp?prm=0,424523459


Hazırlık maçlarında başarısız sonuçlar almayı gelenek haline getiren A Milli Takım, İsveç ile yaptığı hazırlık maçında golsüz berabere kaldı. Hücumda etkili olamayan Milliler hazır olmadıkları sinyalini verdiler.

A Milli Takım 13’üncü Avrupa Futbol Şampiyonası finalleri öncesi İsveç A Milli takımı ile karşı karşıya geldi. Gol sesi çıkmayan mücadele sonrası açıklama yapan Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim hücum organizasyonlarında eksiklerimiz olduğunu söyledi.

Sakatlığı nedeniyle kadrodan çıkarılan Semih’in yanı sıra Milli Takım’ın son maçında forma giyen Rüştü, Arda ve Emre Aşık yedek soyundu. Son 7 maçta forma giyemeyen Yıldıray Baştürk, İsveç maçında forma şansı buldu. Yedek soyunanların yerini ise, Volkan Demirel, Yıldıray, Halil ve uzun süre sakatlığı nedeniyle forma şansı bulamayan Gökhan Zan doldurdu.

Çarşı, Neo-Nazilere karşı

Beşiktaş’ın dünya çapında ün yapmış taraftar topluluğu ‘Çarşı’nın dün gece oynanan A Milli Takım-İsveç karşılaşmasında eski açık tribünün önüne asılan “ Çarşı Neo-Nazilere de karşı” pankartı dikkatleri çekti. Çarşı grubu her fırsatta taraftar olmanın ötesinde dünyada gelişen olaylara verdiği reflekslerle de gündeme oturuyor.

Almanya’da yaşanan acı olaylara da anında tepki veren Beşiktaş’ın taraftar topluluğu Çarşı’yı gösterdikleri duyarlılık deneniyle kutluyorum.

Çarşı, eski futbolcuları Tümer Metin’in askere gitmemek için yurtdışına transfer olmasını da alaylı bir tavırla eleştirdi. “Tümer Metin’e pembe tezkere” diye tezahüratta bulunan taraftarlar milli futbolcunun moralini bozdu. Uzun yıllar Beşiktaş, Fenerbahçe ve Milli Takım forması giyen Tümer’e yapılan kötü tezahürat yakışmadı.

Murat Aydemir

 
Toplam blog
: 127
: 902
Kayıt tarihi
: 06.12.07
 
 

Gazeteciliğe az çok bulaşmış, memleket meselelerini ve dünya gündemini takip eden, okuyan yazan b..