Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

16 Temmuz '08

 
Kategori
Blog
 

Milliyet “geleceğe” blog

Milliyet “geleceğe” blog
 

"Yazmak istiyorum, yazamıyorum. Yazmak istiyorum, gelecek için yazmak istiyorum"

“Ben bugünlerin sonunun nereye gideceğini biliyorum. Şöyle şöyle olacak, şunlar gidecek, şunlar kalacak... Yazmak istediklerimi içimden geldiği gibi yazsam bunu şimdi yayımlayamam ki...”

“Özel bir tarih için içimden geçenleri şimdi yazsam, benim için saklasalar ve 08.08.08 günü saat 08:08’de yayına alsalar...”

“Bu yıl ligin nasıl gideceğini şimdi yazsam, kimin şampiyon olacağını, kimlerin küme düşeceğini tahmin etsem... Bu yazdıklarımı ne zaman yazdığımı da belirterek ligin sonunda yayımlasalar...”

“10 sonraya bir mektup yazsam, bugünün tarihini atıp, 16 Temmuz 2018’de yayımlayın, desem ve o gün yayımlasalar...”

“Bir mektup yazsam, benden sonra yayımlasalar...”

Milliyet “Geleceğe” Blog

Milliyet Blog’da yeni bir bölüm öneriyorum: Milliyet “Geleceğe” Blog...

Daha sonraki günlerde, aylarda ve yıllarda yayımlanmak üzere bloglar yazıp bu blogların yayımlanacağı tarihi belirtebilelim.

Milliyet Blog ana sayfasında “Geleceğe Blog” başlıklı bir bölüm olsun. Bu bölümde o gün o saat hatta o dakika yayımlanmak üzere yazılmış “Geleceğe Blog” işaretiyle gönderilmiş bloglar yeralsın.

Milliyet “Geleceğe” Blog Kuralları

Milliyet “Geleceğe” Blog işaretiyle gönderilecek bloglar için kurallar olmalıdır:

1. “Geleceğe Blog” girişi için blog girişi yaptığımız arayüze benzer bir arayüz bulunur. Bu arayüzde şimdikine ek olarak “Geleceğe Blog”un yayımlanacağı tarih ve saat girişi olur.

2. “Geleceğe Blog” işaretiyle gönderdiğimiz bloglar onaylandığında onaylandığı ve yayımlanacağı tarih bilgisi blog yazarına gönderilir.

3. “Geleceğe Blog”, blog yazarı arayüzünde görünür ancak günü gelene kadar asla yayına çıkmaz.

4. “Geleceğe Blog” yayına kabul edildikten sonra değişikliğe kapalı olur. Böylece ileriye yönelik tahminler yayımlanacak bir blogda ara zamanlarda bir değişiklik yapılma şansı kalmaz.

5. Tahmin içeren “Geleceğe Blog”ların farklı tahminler içeren klonlarının olmasına editörler izin vermezler. Böylece her olasılığın farklı bloglarda yazılarak doğru tahminin yayımlanması hilesi yapılamaz.

6. “Geleceğe Blog”, yazılma tarihi, kabul tarihi ve yayın tarihi bilgilerini içerir.

7. “Geleceğe Blog” için en kısa süre belirlenir. Bu 1 gün, 1 hafta, 1 ay gibi kesin ve önceden belirlenmiş bir süre olur.

8. Yayımlanma tarihi, tarih ve saat belirterek olabileceği gibi, bir olayla da ilişkilendirilebilir (Örneğin, şu soruşturma bittiğinde, ligde şampiyon belli olduğunda, deprem olursa gibi...). O gün geldiğinde blog yazarı haber verebilir.

9. “Geleceğe Blog” Milliyet Blog kategorilerinden hepsinde yazılabilir. Ancak ayrıca “Geleceğe Blog” kategorisinde de yeralır.

10. Milliyet Blog ana sayfasında “Geleceğe Blog” işaretiyle gönderilip yayımlanmayı bekleyen, ertesi gün yayımlanacak blogların sayısı yeralır.

11. Blog yazarı dilerse, yayımlanma tarihi gelmeden “Geleceğe Blog”işaretiyle yayımladığı bloğu yayından çekebilir.

“Geleceğe Blog” Milliyet Blog’a yeni bir renk getirecektir.

Ankara, 15 Temmuz 2008

 
Toplam blog
: 1735
: 2429
Kayıt tarihi
: 22.09.06
 
 

27 Mart 1959'da İnebolu Yeşilöz Köyünde doğdum. Yeşilöz Köyü İlkokulu, Yeniyol İlkokulu, İnebolu ..