Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

01 Nisan '10

 
Kategori
Blog
 

Milliyet Blog''ta Bahar Buluşması!

Milliyet Blog''ta Bahar Buluşması!
 

24 Nisan 2010 C.tesi, kimseye söz vermeyin! Özlenen büyük buluşmayı gerçekleştireceğiz inşallah. Uzun zaman oldu Milliyet Blog’a yakışır bir organizasyon yapmalı diye geçiyordum içimden. Geçtiğimiz hafta eşim ile birlikte, sürpriz yaparak Esma Hanımın organize ettiği MB buluşmasına gittik. Güzel bir gündü. Katılan arkadaşlarımızın genel görüşü bu tür buluşmaların daha sık ve geniş çaplı olmasından yanaydı.

Milliyet Blog'un üyelerine daha iyi bir hizmet sunmak için girişimlerde bulunduğu bu süreçte; bizler MB üyeleri olarak eğlencenin yanında, karşılıklı fikir teatisiyle bu sürece yardımcı olma babında bu toplantının önce bir seminere sonra da bir şölene dönüşmesi taraftarıyım. Bunun için ön yargılara takılmadan, herkesten karınca kararınca elini taşın altına koymasını bekliyorum!

Mekânda canlı müzik şu an için yok ama sanırım ileriki günlerde, bunun yanısıra bir çok yenilikler olacaktır. Türk sanat müziği ve şarkılar eşliğinde sohbetimizi yapabiliriz. Tabi imkânı olan arkadaşlar her türlü müzik çalgı aletini getirebilir ve bizlere unutulmaz dakikalar yaşatabilir.

Mekân olarak, kendinizi yabancı hissetmeyeceğiniz, temiz, nezih saygın MB üyelerine yakışır kalitede bir yer de olacağız.

Açıldığı günden beri sanatçılara özel bir değer veren ve onlara ücretsiz özel bir köşe ayırarak sergi açmalarına olanak tanıyan ve sosyal aktivitelere önem veren bir yapıya sahip; çalışanları ile tüm dostlarımızın rahatlığını sağlayacak bir alt yapıyla hizmet veren bu yerin adı “Piddu.” http://www.piddu.com.tr/

Sürpriz 1: Sıkı durun bu müessesenin sahibi Benim ağabeyim 2 3 4 5 yazı dizimdeki Ömer Gazezoğlu ağabeyimdir. Kendisi Blog yazarı olmamasına rağmen sıkı bir MB takipçisidir.

Yaklaşık yirmi yıllık bir dostluğumuz olan ve aslında Gazi tekstilin de sahibi Ömer Gazezoğlu ile sizleri tanıştırmak ve onun güzel sıcak sohbetleri ile buluşturmak benim için ayrıca mutluluk verici olacaktır.

Sürpriz 2: Sevgili dostumuz Bülent Göncü’nün Piddu da, 24 Nisan günü MB resim sergisinin açılışı olacaktır. Bu vesile ile daha önce sergisini ziyaret edemeyen dostlarımıza bir fırsat daha doğacaktır.

Ayrıca: Aynı gün kitaplarını tanıtmak isteyen yazar arkadaşlarımız da, kitaplarını tanıtacakları özel bir köşeye sahip olacaklardır.

“MB hakkında görüşlerimiz”

Ayrıca bu toplantının ana konularından biri olacaktır. İsteyen fikirlerini daha önce hazırladığı notlar üzerinden veya doğaçlama olarak arkadaşlarımızla paylaşabilir. Bunlar MB yetkililerine öneri olarak sunulabilinir veya bloglarımızda belirtebiliriz.

Daha birçok etkinlikler için fikirlerinize açık olduğumu belirtmek isterim.

Tüm olumsuzluklardan uzakta, insanlık ve dostluk adına, hep birlikte bu buluşma da ses getirecek olaylara imza atalım diye düşünüyorum.

24 Nisanda toplantıya katılamayanlar için 25 Nisanda biz yine orada olacağız. :)

Burası linkte görüldüğü gibi Cafe Restaurant isteyen yemek yiyebilir isteyen çay, kahve vs içebilir. (İçkisizdir) Kesinlikle, önceki buluşma yerlerindeki gibi; herhangi bir şeyi içmeye veya yemeğe ısrar veya zorunluluk yoktur.

Burada yöneticisinden garsonuna verilen hizmetin kalitesine kefilim. (Benim ağabeyim sağ olsun:)) Günü dolu dolu yaşamak için öğlen gibi toplanıp dükkânı kapatıncaya kadar orada olacağız:)

Milliyet Blog üyeleri için katılım oranına göre özel bir köşemiz olacaktır.

Fiyatlar da liste üzerinden % ? İndirim. (Henüz konuşmadım ama Ömer Beyin jesti olacaktır muhtemelen:) )

Buluşma günü benim önerilerim.

1-Her üyemiz yakasına ( MB. Talip Girgin) gibi küçük bir kartvizit yakalarına yapıştırırsa üyenin kim olduğunu anlamakta zorlanmayız.

2- MB yazarı olmayan fakat bu toplantıya katılmak isteyen MB yazarı yakınları da…

Örnek: (MB Talip Girgin- Arkadaşı, eşi, ) gibi belirtici bir not olursa yine tanışmakta ve hitap etmekte zorluk yaşamayız.

3-Her katılımcıya bir numara verilecek ve bu numara üzerinden şahsına ait bir adisyona sahip olacaktır. Yediği içtiği hep bu numara üzerine yazılacaktır. Erken veya geç ayrılmak isteyenler kendisine verilen numara üzerinden hesabını ödeme imkânına sahip olacaklardır. Birbirlerine jest yapmak isteyenler yanındaki arkadaşının numarasını ödemekte tamamen özgürdürler. :))

4- E-5 yakın olduğu için ulaşım kolaydır ayrıca açık adres ve harita yukarıdaki linkte mevcuttur.

5- Müessesenin kapasitesi kapalı 150 kişi bahçe 250 kişiliktir. Kayıtlı katılım sayımıza göre rezervasyon yapılacaktır.

Sormak istediğiniz veya eklemek istediğiniz bir fikriniz var ise lütfen beni yorum veya mesaj ile haberdar ediniz…

Not: Türkiyemizin heryerinden olduğu gibi, dış ülkelerden gelen dostlarımızın da katılımlarını ve katkılarını bekliyoruz Selam ve saygılarımla…

 
Toplam blog
: 438
: 826
Kayıt tarihi
: 07.01.07
 
 

Milliyet Blog'a hangi vesile ile kayıt olduğumu doğrusu hatırlamıyorum!  Bende birçoğunuz gibi ya..