Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

01 Ağustos '12

 
Kategori
Blog
 

Milliyet Blog'a ufak bir iki tavsiye....

Milliyet Blog'a ufak bir iki tavsiye....
 

Milliyet Blog'a da bir faydamız olsun. Hep Milliyet Blog bu ülkeye güzellikler yapacak değil ya. Biraz da biz bloggerlardan nasiplensin değil mi?

Aklıma gelen iki öneri var. Bunları paylaşmak istiyorum. Belki bugün olmasa bile ileride faydalanılabilir.

Birincisi, Milliyet Blog'da yayınlanan yazılar çok ilgi çekici ve insanların gerçek, samimi düşüncelerini içeriyor. İnsan sıcağını taşıyor yazılar. Çoğu da bence gazetede yayınlanabilecek tarzda ciddi yazılar. Belki Milliyet gazetesi, Blog eki vererek tiraj patlamaları yapabilir. Çünkü bizim toplum çok meraklıdır ve blog demek başlı başına çeşitlilik, değişiklik ve merak demektir.

İkinci önerim ise Milliyet Blog'u, Facebook tarzı feedbacklerle (geri beslemelerle) daha da çeşitlendirmek. Mesela Milliyet Blog'un istatistikleri, sayfanın aldığı ziyaretçi sayıları sayılarla destekleniyor. Bu uygulama bloggerlar için de kanımca iyi bir motivasyon kaynağı ve Milliyet Blogu diğer bloglardan ayıran çok önemli bir özellik. Bu özelliğin yanına belki yapılabilirse, "Like", "Unlike" benzeri butonlar koyularak, bir geri besleme alınabilir. Bu facebook'da  yapılabilir. Kanımca ileride  e-maillerde de bu istatistikler gelişecek. Belki ön alarak, Miliyet Blog böyle bir sistem geliştirmek de isteyebilir.

Öneri bizden, uygulamayıp uygulamamak yöneticilerden :)

Bu arada, Milliyet ailesine bizlere böyle güzel bir hizmet verdiği için ne kadar teşekkür etsek azdır. Ölüm gitmeden Milliyet'in hakkını en azından kendi adıma teslim edeyim istiyorum.

 

 
Toplam blog
: 648
: 2341
Kayıt tarihi
: 13.09.11
 
 

1995 ODTU Fizik Lisans, 1998 ODTU Fizik Yüksek Lisans (Biyofizik)  mezunuyum. Özel sektörde kalit..