Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

03 Eylül '09

 
Kategori
Blog
 

Milliyet Blog'da "Ben"

Milliyet Blog'da "Ben"
 

MEHMET EMİN ÖZTÜRK


02.08.2008 tarihinde katıldım bu aileye. Gerek yazı uslubum olarak gerek tarzım olarak çok farklı biriyim. Bundan dolayı 1 ay içerisinde ulaşılmayacak başarılara ulaştım diyebilirim. Günde 3-4 okunur blog yazmak kolay değil. Ben bunu yazıyordum, yazdıklarımı da okutuyordum. O 1 aylık güzel günlerde MB’ta pek çok ünlü isimle yazılarım altında buluştuk. Tebriklerini ve teşekkürlerini aldım. Futboldan habere modadan basketbola şiirden internete pek çok katagoride yazı yazdım. O dönemlerde çok okunuldum ve beğenildim. Tabi bu bana artık motivasyon sağladı ve performansımı geliştirdi.

Yaşadığım sorunlar da oldu. Görüş olarak muhafazakar bir kişiyim. Yazılan yazıların pek çoğuna özellikle de porno yazılarına uzun süre tepkiler gösterdim. Ama yine de ben MB ailesini çok sevdim. Bunu en içten dileklerimle söylüyorum. Çünkü buraya defalarca yazı yazmayı bıraktığım halde gelip tekrar yazıyorum bıkmadan usanmadan.

O bir ay içerisinde MB Hedeflerim adlı blog yazmıştım. O hedeflere ulaşamadım belki ama inanın yazarlık hayatımda MB çok önemli yere sahip.

Şimdi o eski populerliğim yok diyebilirim. Yazılarım normal sınırlarda okunuyor ve yorumlanıyor. Ben o eski hale alıştığımın için biraz huzursuzum diyebilirim. Ama bunun sebebini kendimde arıyorum. Ya diyorum kalemim eskisi kadar keskin ve iyi değil ya da yazılarım dikkat çekmiyor.

Ama yine de yazmaktan keyif alanlardanım. Pek çok yerel gazetede de yazılarımı yazıyorum ama ücret talep etmiyorum. Çünkü bu işi zevk için yapanlardanım. Bana yazı yazmak bir şeylerden fikrimi anlatmak bir kişi dahi olsa okunmak heyecan veriyor. Gururlandırıyor.


Sizlere ulaştığım sonuçların bir kaçını bildireyim;

1 yıl civarında buradayım.

143 Blog

202 Yorum

17 Mesaj

16 Soru

27 Katagoride Yazı

104, 608 Toplam Okunma Sayısı

731 Ortalama Okunma Sayısı

220, 364 Görüntülenme Sayısı

 
Toplam blog
: 352
: 3094
Kayıt tarihi
: 02.08.08
 
 

1989’da Aksaray’ın Eskil ilçesinde doğdu. İlköğretimini 2004 yılında Eskil Cumhuriyet İlköğretimi..