Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

27 Eylül '13

 
Kategori
Blog
 

Milliyet Blog'da 'Düşünme ve konuşma özgürlüğü'

Milliyet Blog'da 'Düşünme ve konuşma özgürlüğü'
 

Milliyet Blog Dostları Toplantısı 26 Ekim 2013 tarihinde saat: 18: 00’de İzmir-Aliağa Deniz Restoran’da yapılacağı Mesut Selek dostumuz tarafından 23 Eylül 2013 tarihli blog yazısında konfirme edilmiştir.

Mesut Selek Beyefendi bu toplantıyı organize ederken ‘yepyeni’ ‘beyaz’ bir sayfayla lügatten çıkardığı ‘taraf’ sözcüğü ile ‘eski-yeni,’ ‘genç-yaşlı’ tüm Milliyet Blog Dostlarına eşit uzaklıkta yola çıkmıştır.

Mesut Selek Beyefendi’ye ‘objektif,’ ‘yapıcı’ ve ‘özverili’ katkıları için teşekkür ediyorum.

Kutuplaşma, kamplaşma ve ötekileştirme niyet ve unsurlarına bu toplantıda yer ve konuşma fırsatı verilmeyeceği Mesut Selek Beyefendi tarafından ‘kibar’ bir üslupla ifade edilmiştir.

‘Entelektüel mastürbasyon’ yaparak ‘aydın’ izlenimi verenlerin  ‘zamanımızı’ çalmasına, ‘belleğimizin’ bloke edilmesine fırsat tanınmamasını öneriyoruz.

Milliyet Blog Ailesi’nin bireylerini besleyen ‘saygı’ olgusu ile karşıt düşünceye ‘saygılı olma’ ilkesinde öncelikle ‘iğneyi kendimize çuvaldızı karşıtımıza batırmalıyız.’

Milliyet Blog Ailesi bireyleri arasında ‘saygı’ olgusu blogger olabilmenin ‘ön koşuludur.’

Milliyet Blog Ailesi’nin blogger dostlarımın arasında ‘düşünce ve fikir’ farklılığı taşıyanların bulunması çok doğaldır.

Farklı ‘düşünce ve fikirleri’ ifade ederken ‘köşemizde’ kesinlikle üslup ve içerik anlamında ‘saygı’lı olmak zorundayız.

Tüm Milliyet Blog dostlarımı 26 Ekim 2013’te İzmir-Aliağa’da buluşmak, görüşmek üzere SAYGI ile selamlıyorum…

 

 

27.09.2013 ,İzmir, Türkiye

Not: Fotoğraf Alıntıdır.

 

.

  

 
Toplam blog
: 392
: 908
Kayıt tarihi
: 27.11.11
 
 

1951 Muğla doğumluyum. Ege Üniversitesi İktisadi ve Ticari Bilimler Fakültesi'ni 1974 yılında bit..