Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

28 Ekim '16

 
Kategori
Blog
 

Milliyet Blog'da polemik ve bloger sohbetlerim

Milliyet Blog'da polemik ve bloger sohbetlerim
 

LOGOMUZ...


Milliyet Blog'da 9. uncu yılımın bitmesine günler kalmışken, geçmişte oluşan polemiklere yeni birinin katılmasını hayretle izliyorum.

Biri Sn. Erdal CEYHAN, diğeri Sn. Mustafa ATİLLA ilave Sn. Ata Kemal ŞAHİN 

Erdal CEYHAN'LA bir MB buluşmasında uzunca süren sohbetimizde çok güzel bir diyaloğ yaşamıştık ve gönül hoşluğuyla ayrılmıştık. Sonrasında zaman zaman nitelikli nezaketli yorumlaşmalarımız oldu.

Mustafa ATİLLA bloglarımızdan tanıştığımız, bir kaç kez buluştuğumuz buluşmalarımıza dair bloglar yazdığım; araştıran anlatan düşündürerek öğreten ve zaman elverse sohbetlerimizin uçu açık olabilir.   

Bugün Sn. Ata Kemal ŞAHİN'İN de katıldığını gördüm ki; Ata Kemal bey de ilk başlarda bir kaç kez görüştüğüm, sohbetleri gayet düzeyli biridir. Oluşan süreç ve ilgi farklılığımızla diyaloğumuz koptu... 

Bu konuda çok net şekilde şunu söyleyebilirim ki; bu üç insan bir araya gelse keyifle sohbet ederler ancak camın soğukluğu kimi zaman blog ortamını da etkileyerek diyaloğlarda soğukluk oluşturmaktadır. 

En nitelikli sohbetlerimi MB yazarlarıyla yaptığımı; şimdilerde zaman zaman Sn. Kerim KORKUT'LA buluşurken eğer İstanbuldaysa Sn. Rıza ÜSKÜDARLI'IN, bir kaç kez Sn. Mustafa ATİLLA'NIN, eğer müsaitse Sn. Yılmaz ÇETİNGÖZ'ÜN ve MB dışından Sn. Sabahattin ŞAKİ'İN katılımıyla yaşadığımız 'katan' çok güzel sohbetler benim için unutulmazdır. Bu sohbetlerimize ilgi duyan blogerların da katılımına açıktır ve sevindirir.   

Camdan cama uzaktan gerilenler bir araya gelip can cana sohbetle insani sıcaklığı paylaşırlar diye düşünüyorm ve öneriyorum...

www.kadrikanpak.com

 
Toplam blog
: 617
: 1221
Kayıt tarihi
: 03.12.07
 
 

Her kesimi anlama ve kabullenme bilincimle; her kişinin asgari yaşam şartlarına sahip olabildiği,..