Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

24 Ağustos '11

 
Kategori
Blog
 

Milliyet Blog makyaj tazeliyor

Merhaba sevgili blog arkadaşlarım. Sürekli bir değişime ihtiyaç duyar nedense insan. Alıştığı , sürekli yaptığı, kullandığı şeyleri değiştirmek ister kimi zaman. Sevgili blog yazarı güzel insan Elif Gizem hanımefendi alışkanlıkla ilgili bir yazısında şöyle arz etmiş . http://elifgizemm.blogspot.com/ 

“ Alışkanlık, üzerine salınmış bahanelerle güçlenen bir yanılmışlık.
Kaçı gerçekten avutur bu bahanelerin ve kaçı birer kendini kandırmışlık?
Alışkanlık; üzerimize mevsimsiz geçirilmiş bir giysi, olsa olsa sadece fazlalık.
Ve her şeyden çok da, üstü örtülmeye çalışılmış ulu orta bir yalnızlık...”
 

İşte üzerimize mevsimsiz geçirilmiş bu giysiyi bayramdan sonra yırtıp atıyoruz ve bayram kıyafeti olarak kullanıyoruz arkadaşlarım. Editörlerimiz bizim artık bu değişim veryansınlarımızı duymuş olmalılar ki sürpriz hazırlamışlar. Bayramdan sonra İnşallah Milliyet Blog karşımıza bambaşka ve değişik bir tema ziyafetiyle çıkacak . Gerek görüntü olarak gerekse kullanım menülerinin hem işlevselliği hem de görsel şöleni aklınızı alacak. Size gelen yorumları artık o kişinin profil fotoğrafıyla göreceksiniz. O kişinin isminin üzerine oku getirdiğinizde büyükçe bir öngörünüm veriyor. Bu çok hoşuma gitti.  

Hele hele temalar çok hoş olmuş. Eksik bir yanı da bence temaların çeşitlerinin az olması sanki. Ben sadece bunu az olarak gördüm. Karıştırdıkça göreceksiniz çok güzel bir yapıya bürünmüş. Bir hatırlatma yapayım şimdilik yeni halini beta sürüm olarak inceleyebiliyorsunuz ama. Yani yine normal şekilde bloğunuzu yazıp onaya vereceksiniz yayınlanacak ama bayramdan sonra yayından kalkacak. Bunu bir deneme demo olarak düşünün şimdilik. Antrenmam babında . Milliyet Blog daha çok sürprizler yapacak gibi gözüküyor :))  

Şimdilik aranızdan sıyrılıyorum ve yeni tema hakkında yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlarım. Sonsuz sevgi ve saygılarımla.  

GÖKHAN CENKER 

 
Toplam blog
: 749
: 1983
Kayıt tarihi
: 11.10.07
 
 

Yazmanın hayatın akışının bir parçası olduğu kanısındayım. 6 Mayıs 1982'de doğdum ve İstanbul Kar..