Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

13 Temmuz '07

 
Kategori
Blog
 

Milliyet blog sayfası daha iyi olabilir mi?

Milliyet blog sayfası daha iyi olabilir mi?
 

Milliyet Blog sayfası daha iyi olabilir mi?

Yoksa bu şekli muhafaza mı etmek lazım.

Editörlere teşekkür ederim. Yoğun uğraş veriyorlar, ellerinden gelini yapıyorlar Burada herkes istediği gibi, istediği konuda bir şeyler yazıyor.

Yalnız çok blog yayınlanıyor. Sakın yanlış anlaşılmasın, şikayetçi değilim. Ayrıca her yazı ayrı bir güzel ama, bazı, ilginç öğretici bolglar arada kaynayıp gidiyor.

Bloglarda gezinirken, sayfanın en altında, 4-5 gün önce yayına girmiş seçme bloglara mutlaka bakıyorum. Orada bazen ilginç ve hoş konuları da yakayabiliyorum. Ama buradaki olay tesadüfi oluyor.

Burada yakaladığım ilginç yazıların yazarlarını blog habercesine işaretliyorum. Yazıları yayınlandığı zaman okuma fırsatı buluyorum. Ama her yazı bir önceki gibi ilginç olmuyor.

Yapılacak mutlaka bir şeyler vardır.

Daha mükemmel Milliyet Blog Sayfası olabilir.

Milliyet Blogun daha iyi olması için ne yapılabilinir?

Böyle bir konuda herkes düşüncesini söyleyebilir.

Belkide editörler, bu düşünceleri göz önüne alabilirler.

Benim önerim iyi yazıların kaçırılmaması için, youtube benzeri bir sayfa organizasyonudur.

Milliyet Blogda mesela o gün, o hafta, o ay, tüm zamanlar en çok tıklanan blog, en çok yorum alan blog ana sayfanın bir köşesinde gösterilse iyi olur diye düşünüyorum.

Şimdi birileri diyecekler ki o zaman fazla tıklanma sayısı olsun diye, defalarca bloğuna giren olur. Onun da kolayı var. Bir bilgisayardan tıklanma sayısı bir defa olur, olur biter.

Aklıma 2000 yılında, Time dergisinin yüzyılın devlet adamını seçim kampanyası geldi. O zaman fax daha yaygın, bazı gazetelerimiz, sayfa sayfa fax metnini yayınladılar, vatandaşlar da bazıları 4 bazıları 5 fax çektiler ABD’e. Atatürk Yılın Devlet Adamı olsun diye. Sonra ne oldu? Hatırladığım kadarıyla adamlar Atatürk’ü listeden çıkardılar. Saf değil tabi ki elin Amerikalısı. Senin birden fazla fax çektiğini anlayamayacak mı?

 
Toplam blog
: 718
: 2690
Kayıt tarihi
: 13.07.06
 
 

Tıp alanında doktor olarak çalışmaktayım, beyin cerrahi uzmanıyım..