Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

10 Mart '11

 
Kategori
Blog
 

Milliyet Blog Unvan Dağıtım Merkezi değil!

Milliyet Blog Unvan Dağıtım Merkezi değil!
 

Yazarlarımızdan sayın Yılmaz Çetingöz, toplantı daveti yaptı. Davete 10 kişi uydu. Toplam 11 yazar, Millet Blog’a yön vermek için kolları sıvadı. 11 yazara bir başkan gerekliydi. Daveti yapan sayın Şengöz, başkanlığa layık görüldü.  

11 kişilik gruba bir isim de bulunmuş: Milliyet Blog Sinerji Grubu  

Daha sonra yazılardan ve yorumlardan anlaşıldığına göre, sayın Çetingöz, görev dağılımını ve ünvanları kendi kendine yapmış. Görevi kabul etmeyenler oldu. Bir yazarım da kendisine uygun görev ne olduğunu yazdı, sayın Çetingöz de isteği yerine getirdi. İtirazlar üzerine sayın Çetingözr, görev dağılımını kaldırdığını yazdı.  

Katılan herkese görev verilen (bir yazarımızın kızına niye ünvan verilmemiş) toplantısı sonucunda görüntü, yorumlar ve yorumlara verilen cevaplar, sayın Çetingöz’ün yazısında her gün değişiklik ve düzeltme yapması, yapılanın komediye döndüğünü gösteriyor. Toplantıya 11 değil 50 kişi katılsaydı, 50 kişiye ünvan ve görev verilecekti.  

11 kişilik toplantıya katılan yazarlarımız başka toplantılara katılacaklar mı?  

Lüften, kendimize gelelim, Arif Bey’in deyişiyle “kendin pişir kendin ye” gibi ünvan peşinde koşmak yanlış. Yazarlarımız boş ve gereksiz işlerle uğraşmak yerine yazı yazsınlar.  

Milliyet Blog, ciddiyet ister.  

Milliyet Blog, unvan dağıtım merkezi değil!  

 
Toplam blog
: 57
: 1028
Kayıt tarihi
: 22.09.10
 
 

40 yaşını çoktan geride bıraktım. İnsan, 40 yaşından sonra azar demiş atalarımız. 40 yaş bende farkl..