Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

25 Ocak '15

 
Kategori
Blog
 

Milliyet Blog Üsküdar Sahil Red&Black'te buluşma...

Milliyet Blog Üsküdar Sahil Red&Black'te buluşma...
 

Red&Black Üsküdar Sahil No:29


Merhabalar… Bizler bir grup eski Milliyet Blog yazanları 31 Ocak Cumartesi günü Üsküdar Sahil Yolu 29 No.da  Red&Black Cafe’de kahvaltı yapacağız. Gelmek isteyen tüm arkadaşlarımız davetlimizdir. İzmir’den Ayşen Arslangiray arkadaşımız İstanbul’da. Geçtiğimiz cumartesi günü Ayşen, Şükran Okyay, Merve Ballı ve ablası Serap Gökçel ile Beyoğlu Fransız Sokağı’nda buluşup konuşurken birbirimizi ne kadar özlediğimizi fark edip, diğer arkadaşlarımızla da görüşme isteğimiz doğunca hadi bir kahvaltı yapalım dedik. Yakınımda olan arkadaşlarımı aradığımda hepsinden olumlu yanıt da alınca eh mekan belirleyip bu yazıyı yazmak farz oldu.

Mekan daha önceki kahvaltı durağımız olan 5.Cadde’nin yan tarafında. Bu kez değişiklik olsun istedim, hem fiyat olarak da çok makul olduğundan karar vermemiz zor olmadı. Mekan Harem ve Üsküdar iskele yolu ortasında kalıyor. Üsküdar’dan gelecek olanlar ister yürüyüp sahili takip ederek yaklaşık 15-20 dk.da, isterlerse de Kozyatağı, Ataşehir minibüslerine ya da otobüslere binip gelebilirler. Taksi ise 6-7 TL. yazacaktır. Üsküdar’dan gelenler Kız Kulesi’ni geçtikten sonra mekanı göreceklerdir. Aynı şekilde Harem’den gelenler de Kız Kulesi’ne varmadan  mekanı göreceklerdir.

Kahvaltı menüsü 130 çeşit olup, açık büfe tarzında. 29 TL olan ücret bize özel 23 TL ye indirildi. Diğer mekanlara göre daha sakin, gürültüsü az olduğundan topluca sohbete daha müsait gördüm.

Blogdaki tüm arkadaşlarımız davetlimizdir. Biz eski blogdaşlar yeni arkadaşlarımızı tanımaktan büyük memnuniyet duyacağız. Ben ilk İzmir toplantısına kimseyi tanımıyorum diye gitmemiştim. Daha sonra ilk katıldığım toplantı sonrasındaki pişmanlığımı düşünüp sakın benim gibi yanılmayın diyor davetimi tekrarlıyorum. Gelecek arkadaşlar yorumlarıyla bildirirlerse sevinirim. Kişi sayısı masamızın hazırlanması açısından gerekli olacaktır.

Keşke İzmir, Ankara, Bursa, Antalya, Adana, Ordu, Çanakkale, Burdur, Muğla ve diğer illerdeki arkadaşlarım da gelebilseydi.

Biz saat 10.00 gibi orada olacağız. Katılan arkadaşlarımın listesi aşağıda, biz birbirimizi tanımaktan çok mutluyuz. Sıradan bir arkadaş değil iyi günde kötü günde can olduk. İyi ki varsınız yaşadığım vahim olayda hep yanımda olduğunuz için, sıcacık yüreğiniz için sizi çok seviyorum.

Sema Şener  -  25 Ocak 2015 Üsküdar

 

Ayşen Arslangiray

Şükran Okyay

Merve Ballı

Serap Gökçel (Merve’nin ablası)

Ahmet Balcı (2 gün önceki görüşmemde ok demişti)

Dilek Çınar

Simay Çınar (Cimcimem – Dilek’in kızı)

Meral Yağcıoğlu

Kuloğlu Ömer

Nilgün Akad

Feyzan Aksan

Hızır Kabil

Ezgi Umut (Emel Dinseven)

Ruksan İldan

Sema Çürük

Leblebi Tozu (Gülay Mustafaoğlu)

Hatice Kaya (Beenmaya – Özlem Baki’nin annesi)

Özhan Baki (Özlem’in kardeşi

Şennur Köseli (Belki)

Nigar Ertekin (Ablam)

Esma Kahraman

 
Toplam blog
: 203
: 2037
Kayıt tarihi
: 23.10.06
 
 

İnsanların yapmaktan mutlu oldukları hobileri vardır. Benim de en severek yaptığım, hayatımda yen..