Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

03 Temmuz '07

 
Kategori
Blog
 

Milliyet Blog Yarışması iptal

Milliyet Blog Yarışması iptal
 

Gerçekten burada olmaktan şimdi çok daha mutluyum. Değerli MB yazarlarımızdan bazıları yarışın haksız rekabet yaratacağını dile getirerek bunun yarardan çok yazarlar açısından olumsuz etki yapacağını değişik şekilde anlattılar.İşte bu bağlamda herkes fikrini söyledi, anlaşılan genel kanı bu yarışma amacını aşacağını, MB istediği yazarların yazıp, yorum yazdığı boyuttan diğer Milliyet okuyucularını da olaya dahil edip, daha fazla kitlelere kaliteyi arttırarak genişlemek istiyordu. Belki kendileri açısından haklıydılar ama buraya yazı yazan ve özellikle kurulduğundan beri yazı yazan sadece hiç bir şey beklemeden, içinden gelen düşüncelerini yazıya döken arkadaşlar “yarışma” yazısını gördükten sonra, bu yarışma öğesi MB girdikten sonra sanki sihirin bozulacağına yarışma ve getirdikleri zorlayıcı etkiler belki iyi yazılar ortaya çıkaracak, ama haksız rekabet yaratacağı aşikar olacaktı.

Çünkü burada yazı yazı yazan arkadaşlar yarışmadan çok, içinden, yüreğinden gelen sesi, düşünce ve duyguları yansıtıyorlar, hem de güzel yansıtıyorlar, içsel duygular, mesleki bilgiler, burada yok yok her şey var, herkes istediğini planlı ve bölümler halinde bulabilir. Ben burada şu şöyle bu böyle yazıyor demeyeceğim, o biraz yanlış, belki de doğru ama isim vererek öbür yazar arkadaşları yok saymak bana ters geliyor. Çünkü bu bir blog yazma olayı, yazarlık o başka, ben şimdi gazetecilik okumuşla kendimi bir tutmam mümkün değil, ama futbolda da iddalıyımdır. Teknik, taktik ve yorum açısından tabiri caiz ise en kralı ile tartışır, bilgileri paylaşbiliriz.

Neticede artık inanmaya başladım biz MB ailesi gerçekten büyük bir aileyiz, büyük bir sosyal örgütüz, ortak hareketle bazı şeyleri değiştirip destek olabiliyoruz. Daha önceki “MB Hatıra Ormanı” yine Adıyamandaki bir okuldaki kızlarımız için CYDD nezaretinde okutmak adına yapılan çalışmalar, böyle sosyal sorumluluk alanlarındaki çalışmalar çok kutsal ve değerli çalışmalara katılan ve destekleyen tüm arkadşlarıda buradan saygıylarımı sunuyorum. Yine sanaldan gerçeğe çıkarak kuçaklaşan yine MB ailesinde olmuştur. Bu da yazar arkadaşların sosyal yönlerinin nekadar etkili olduğunun bir kanıtıdır.

Tüm Milliyet Blog yazarlarına, Kendinize iyi bakın, en derin sevgi ve saygılarımla..

Mehmet Eren 3/7/2007

 
Toplam blog
: 319
: 6405
Kayıt tarihi
: 14.06.06
 
 

25.08.1963 İstanbul doğumluyum. A.Ö.F İşletme mezunuyum. 8 sene profesyonel kalecilik yaptım. (Ey..