Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

29 Haziran '10

 
Kategori
Dünya
 

Milliyet Blogerlarının Danimarka'daki Gururu

Milliyet Blogerlarının Danimarka'daki Gururu
 

........................www.haberhurriyeti.com.....................


Danimarka'da yaşayan bir Türk genci, hiç de azımsanamayacak bir başarıya imza attı geçtiğimiz günlerde. Peki bunun Milliyet Blog ile bağlantısı nereden kaynaklanıyor derseniz durum şundan ibaret. Çünkü bu Türk gencinin hem annesi Sevgili Beyhan Kozanoğlu Biçkin, hem de babası Sevgili Levent Biçkin, Milliyet Blog yazarları.

Önce bilgiyi veren “Haberhurriyeti.com” adlı sitenin haber metnine bir göz atalım:

Kopenhag’ta lise bitiren Türk çocukları kervanına Anıl Bülent Biçkin de katıldı. Danimarka doğumlu delikanlımız liseyi bitirmekle de kalmadı. Okulu tarafından her yıl verilmekte olan “Yılın Arkadaşlık Ödülü” nü de almaya hak kazandı.

Babası, annesi ve küçük kardeşi Kaan ile birlikte Kopenhag’ın İshøj beldesinde oturan Anıl Bülent Biçkin Kopenhag Üniversitesi’ne girebileceği not ortalamasıyla okulunu bitirmenin sevinciyle Türkiye’de baba ocağı olan Kırklareli’nin yolunu tuttu.

Geçtiğimiz Perşembe günü okulda düzenlenen okulu bitirme töreninde kendisini bir sürprizin beklediğinden habersizdi.

Tören bitimine doğru adının anons edilmesiyle heyecanlanan Anıl Bülent Biçkin üç yıldır okuduğu okulunda gerek öğrenci arkadaşlarıyla ve gerek öğretmenleriyle tam bir uyum içinde geçinmesinin semeresiyle karşılaştı. “Yılın Arkadaşlık Ödülü” kendisine layık görülmüştü. Bu ödülün plaketi yanında maddi değeri de ayrıca sevindirdi.

Ödül iki bin beş yüz Kronluk bir çek idi. Türk parası ile altı yüz liranın biraz üstünde bir para ediyordu.”

Sevgili dostlarımız Beyhan Hanım ve Levent Bey’e mesaj göndererek, kendilerini ayrı ayrı kutladım ve tebrik ettim ama yine de sevinç ve takdir hislerimi tam olarak dışa vuramadığım duygusuyla bu yazıyı yazıp, daha çok okura ve dostumuza; bu haklı gurur tablosunu yansıtmak istedim.

Sevgili Anıl’ı ve O’nu yetiştiren değerli ebeveynlerini bir kere daha tebrik ediyorum. Sizler bu milletin, o coğrafyalardaki yüz akları, gurur ve onur elçilerisiniz. Hep var olun.

@Dört sene önce bugün: Bu Bir Diyet Reçetesi Değildir

 
Toplam blog
: 898
: 3759
Kayıt tarihi
: 09.06.06
 
 

İzmir'de yaşıyorum.    Çok uzun yıllar öncesinden başlayıp, hiç ara vermeden bugünlere kada..