Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 
 

Doğan Gazetecilik Kurumsal Blog

http://blog.milliyet.com.tr/kurumsal

23 Aralık '10

 
Kategori
İnternet
 

Milliyet.com.tr artık iPad'de!

Milliyet.com.tr artık iPad'de!
 


Milliyet.com.tr kullanıcıları artık en güncel haberleri iPad'e özel olarak hazırlanmış uygulamadan takip ediyor!

Milliyet.com.tr yaptığı özel uygulama ile iPad kullanıcılarının büyük ilgisini çekti, ilk günden en popülerler arasında yerini aldı. iPad uygulamasının indirildiği iTunes Store'de yayınlanmaya başladığı ilk 1 ayda 12.123 kere indirildi.

Kullanıcıların yaptığı olumlu yorumlar ve beğeniler sayesinde İTunes Store'un en popüler ücretsiz uygulamalar bölümünde birinci sıraya yerleşen iMilliyet uygulaması Türkiye'de iPad için özel olarak hazırlanmış öncü gazete uygulamalarından biri.

Facebook ile entegre çalışan uygulamada, kullanıcıların yaptığı haber yorumları anında sosyal medya ile paylaşılabiliyor.

İlk konuğumuz Vodafone!

Vodafone, sadece iMilliyet uygulamasına özel olarak hazırlanan banner ile mobil dünyanın en yeni mecrasında Türkiye'de ilk defa kampanya yapan marka oldu!

Uygulamada neler var?

iMilliyet uygulamasında, Türkiye’nin en çok ziyaret edilen haber sitesi Milliyet.com.tr’de yayınlanan son dakika haberleri ile birlikte Milliyet yazarları, Türkiye ve Dünya’dan haberler, ekonomi, spor, sinema, kültür sanat, sinema, sağlık, teknoloji, astroloji gibi çeşitli kategorilere yer verilmektedir.

Kaliteli, hızlı, şeffaf yayıncılık anlayışını mobil mecraya da taşıyan Milliyet.com.tr, okur beklenti ve isteklerini sürekli takip ederek, değişen koşullar ve teknolojinin sağladığı olanaklar çerçevesinde uygulamalar geliştiriyor!

Yayına girdiği ilk günde Apple App Store'da en popüler ücretsiz uygulamalar listesinde birinci sıraya yerleşen Milliyet iPad uygulamasına erişmek için hemen tıklayın!

Siz de en güncel haberleri en son teknoloji ile takip edin!

 
Toplam blog
: 56
: 721
Kayıt tarihi
: 09.02.10
 
 

Doğan Gazetecilik olarak dijital dünyada yaptığımız ve yapacağımız tüm yenilikler ve bizden haberler..