Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

23 Mart '17

 
Kategori
Siyaset
 

Milyarderlerin oyunları bitmez!

Milyarderlerin oyunları bitmez!
 

12 Eylül döneminde suç işlemedikleri halde suçu işlemiş gibi tutanak tutularak cezalandırılan ve işgencelerle hapishanelerde hayatları son bulan kişileri hesaba bile katmadan şu soruyu sormak istiyorum sevgili okurlarım; (sormadan önce benzer işgence sağ görüşlü kişilere de yapılmış olduğunu da eklemek isterim ama en çok ve özellikle sol görüşlü kişilere uygulanmış olduğunun altını çizmek isterim)

Banka soygunu suçu dışında bir damla dahi insan kanı akıtmamış ve herhangi bir terör eylemi gerçekleştirmemiş Deniz Gezmiş ve arkadaşları neden idam ettikleri sanılıyor acaba?

David Rockefeller ölmeden önce söyleyeceğini söylemiş zaten "Türkiye'de sağ ve sol ideolojilerini bizim isteğimiz doğrultusunda ülkede piyasa ekonomisini uygulamak için örgütledik" diye.

Kim bunlar?

David ve gibi yaklaşık on Amerika milyarderleri.

Deniz Gezmiş ve arkadaşları Amerikan emperyalizm'ine karşı ideolojik savaşlarını sürdürmekteyken aslında Davit ve benzer Amerikan milyarderlerine karşı ideolojik savaşlarını veriyorlardı.

Gezmiş ve arkadaşları Amerika tarafından (milyarderler) tüm ülke varlıklarını ele geçirebileceklerine o günlerde öngörerek karşı çıkıyorlardı sadece ülke halkının daha insanca yaşamasını istedikleri için.

Diyeceksiniz ki 'Deniz Gezmiş hayatta olmuş olsaydı bugün ne derdi?'

Kapitalizm'e dur diyebilecek güce sahip olamazdı elbette ki ama kapitalizm'in kurallarına toplum olarak uymama cesaretini gösterebilirdi diye düşünüyorum.

Rant, talan, yolsuzluklara karşı sürekli mücadele içinde olurdu, daha az kirlenmişlik adına ideolojilerini sürdürürdü diye düşünüyorum sırf halk için insanlar için.

Deniz Gezmiş'in ideolojisi tamamen tüm Türk halkını kucaklayan yoksul ve mağdurların yanında yer alan bir ideoloji yapısına sahipti.

Bu bir inanç ve duruş meselesidir!

Darağacı sehpasını kendi ayaklarıyla çekmiş olan dünyada bir örneğine daha rastladığınızı sanmam.

David ve benzer milyarderler öngördükleri çıkar ilişkilerine zarar verebileceklerini düşünerek Deniz Gezmiş ve arkadaşlarını idam ettirdiler!

Evet tamamen Amerikan emperyalizm'in projesi dahilinde gerçekleştirildiğine inanıyorum.

Bugün Ortadoğu'da oynanan oyunlar da tıpkı bizde 1980 yılından önce ve sonrasında oynanan oyunların aynısı olduğunu belirtmek istiyorum.

Milyarderlerin oyunları bitmez!

 
Toplam blog
: 2327
: 450
Kayıt tarihi
: 03.07.07
 
 

25.05.1960 doğumlu. Üniversite terk. Müzik, seyahat ve tiyatro sever. Antalya Devlet Tiyatrosu'nd..