Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

01.01.1989 doğumluyum. İzmirliyim ve bundan gurur duyuyorum:) Üniversite öğrencisiyim. Arkadaş canlısıyım.Yeni insanlar tanımayı ve yeni yerler görmeyi seviyorum. Özellikle yaşanmış olayların konu edildiği kitapları okumaktan büyük zevk alıyorum. Çünkü bu tür kitapların kendime birşeyler katacağını düşünüyorum(Çoğu zaman bizl..

Devamı
 
 

Yazdığım Kategoriler

 
Yağmur...

"Bir günü kendinize ayırın ve istediğiniz bir şeyi yapın.Sanki hafifliyor insan,kendi kıymetini anlıyor sanki." demişsin. İnan, çok haklısın! Kişinin kendi dünyasının küçüklüğünü keşfetmesi ve buna rağmen kendisinin kıymetini bilmesi çok işe yarıyor ;)

30 Eylül 2009 21:56
Tempo!!

Düşüncelerini belirtme şeklin o kadar güzel, o kadar doğal ki.. Okurken kendimi buluyorum adeta :)

30 Eylül 2009 21:45
Maeve Binchy ve Chopin

Maeve Binchy'in okuduğum ilk kitabıydı Italyanca Aşk Başkadır…Güzel aşk hikayeleri ve birbirinden çok farklı yaşamlar bir italyanca kursunda kesişiyor.Açıkçası okurken kişiyi dinlendiren bir kitap.Anlatımı ise son derece güzel. Italyancayı öğrenme tarzları benim 4-5 sene önce ingilizce -hazırlık- yi öğrenme biçimimle benzerlik gösterdiğini söyleyebilirim. O dönemde büyük keyif alarak okuduğum kitaplardan birisi :) Saygılarımla…

17 Eylül 2009 19:47
 
Toplam blog
: 8
: 4355
Kayıt tarihi
: 14.09.09