Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

 Hacettepe Üniversitesi'nde Psikoloji okudu. İ.Ü. Gazetecilik mezunudur. Öğrencilik yıllarında İngiltere'de  yoga, meditasyon ve tai-chi cuan derslerine başladı. Londra’da hümanistik psikoloji ve psikodrama, Cenevre’de Energo-Cromo Kinese eğitimi aldı. 1990-1993 yıllarında İtalya'da Mevlana seminerleri ver..

Devamı
 
 

Yazdığım Kategoriler

 
Kim için varım

Selam Fikirci, Adına Dünya dediğimiz Mevlna'nın deyimiyle 18.000 alem içinde belki biri olan bu aleme gelişmeye,olgunlaşmaya,hayatın gerçekte ne olduğunu anlamaya yani bir okula geldin. Bir hiç olmayı öğrenmeye geldiğimiz doğru sanırım. Neden mutlu olamıyoruz* soruna gelince burası mutluluk kapısı değil sınav kapısı.Sınavı geçenler, karmalarını temizleyenler hepimizin çok özlediği o mutluluk alemini hak ediyorlar kanımca.Bu da benim fikrim. Sevgiyle kal Fikirci.

12 Ağustos 2012 13:48
Angelina Jolıe'nin Astro-Psikolojik Analizi - 2. Bölüm

Harika bir yorum olmuş sevgili Acquarius Barış:)Ama çok uzun olmuş. Okunabilirliği zorluyor. Keşke 3. bölüm haline getirsen..ne dersin ?

19 Mart 2012 18:36
RUHSAL BİLİNÇ DÖNÜŞÜMÜ

Sevgili dostum. İç sezgi nedir diye soruyorsun bana. .İç sezgi bize neyindoğru ve bereketli,neyin huzur verici,tabiatımıza uygun ve dengeli,neyin yararımıza neyinse zararımıza olduğunu zorlanmadan ve doğal yoldan çok kısa sürede anlamamızı sağlayan sezgimizdir. Devam etsin istiyorum ben de RUHSAL BİLİNÇ DÖNÜŞÜMÜ önemli bir konu tabii ancak bu yaz benim iç sezgilerim de önümüzde daha öncelikli olarak ÜLKEMİZİN BİLİNÇ DÖNÜŞÜMÜ DURUYOR diyor sanırım.

29 Ağustos 2010 23:47
 
Toplam blog
: 103
: 2248
Kayıt tarihi
: 26.07.06