Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

16 Haziran '09

 
Kategori
Mizah
 

Minibüs sevimlileri...

Minibüs sevimlileri...
 

bak balık :))


Minibüs maceralarıma bir yenisini eklemek üzere Gebze_Harem minibüsüne binmiştim haftasonu işten eve gitmek zere. Gözlerim tetikteydi yine her zamanki gibi. En arka koltukta 4 kişi oturuyordu. Hepsi de ben yaşlarda genç insanlar. İçlerinden bir tanesi diğerlerinden görüntü olarak daha büyük gibiydi. En fazla da o konuşuyordu. Ben de pür dikkat kulaklarımı kabarttım , onların önündeki koltukta oturuyorum. O sırada yeni açılan Güzelyalı mevkiinde Neo Marine isimli bir alışveriş merkezi -market açılmıştı. O çok konuşan genç çok güleceğim ve bir o kadar da sevimli gelen konuşma olayına giriyordu. Marketin dış cephesinde adından esinlenilip dizayn edilen bir pano bulunuyordu. Panonun üzerinde Neo Marine yazısı ve büyükçe balık figürleri bulunuyordu. Gayri ihtiyari ben de markete bakarken camdan, o beklediğim dumur mekanizması çalışmıştı :))

_ Lan bah bah bahhh. Görüyon mu ? Burası yeni açıldı ben biliyom. Geçen gün geldim. Koccaman bi yer lan. Neeee ooo maaaa riinnnn... Bak marin demek balık demek ingilizce !!! Siz biliyonuz mu lan anlamını ?

( diğer çocuklar hep bir ağız dolusu )

huaaa uaahahaha hahah haaaha auhaaa...!!!

Gülmeye başladılar. Minibüste onlardan ve benden başka kimse yok o sırada. Bir de şöför :))

// Lan oğlum o balık demek deeel laan. Marin demek su demek oolum. Bak deniz yapmışlar dalgalar filan var. Su olum o suuu. Huuuaaahahahaa... ( hayvani bir stilde )

_ Tamam lan biliyoz. Ben, siz biliyonuz mu diye denemek için dedim. Bakalım bu ayılar biliyor mu dedim .. Huhahah ahaaaa ( kendi de Erol Taş gülüşü yapmaya karar verdi )

// Sttttiirrr lan ! Biliyomuş. Ne biliyon. Sen balık görsen başka bişey sanarsın. Balık mı gördün Diyarbakır'da ayı.

_ Bak Bimeks'te ( marketin içinde elektronik marketi var ) geçen bi bilgisayar vardı varya süpper olum lan. Alcam onu. Hem de laptop ( aynen yazıldığı gibi söyledi ama ) .

// Napçan lan laptopu? Alsana masaüstü bilgisayar.

__ lan oğlum sanane. Ben onu beğeniyom. Hem heryere götürüyon lan. Ne güzel.

// Eee alınca napçan? Kahveye mi götürcen. Ayı orda kullanılır mı laptop. Görmemiş gibi.

__ Eee size ne lan. İnternet de bağlatçam.Hem de sınırsız .

/// Huuuaaaa hahahaaa ( yine ayısal bir kahkaha tufanı patlar . Allahım nolur bu yolculuk bitmesin. Ölcem yaa. Sessiz sessiz gülmeye çalışmaktan bütün karnıma ağrılar girdi. Şimdi kafamı camdan çıkartıp geberene kadar bağırarak ben de gülmek istiyoruuum ) :)))

// Demek sınırsız haa. Lan oğlum napçan sınırsızı. Sınırları mı zorluycan. Sapık herif seni ? Sabbaha kadar porno sitelerine bakarsın artık . Abaza ayı. Git lan yanımızdan sapık. Lan olum sen varya s...maya bile laptopunla girersin artık. Ahhhhuuuhhhaahhauahuaa..... ( ne ilginç bir gülüş Alllllaaammmm )

__ Konnuşma lennn. Kalkın hadi geldik iniyozzz.. S...çacam sizin muhabbetinize...

// Lann. Laptopun nerde ? Getirmemişsin... Huuuhahahauahuahauaaaauhauaa....

__ Aha ! Harbiden lan nerde ? Aaaaa ben almadım ki daha laptop.... Bana bak sen benle dalga mı geçiyon..

// Huuuuhaaaahuahauaahaaa muhahahaha......

Bu gülüşmeler inene kadar dinmedi....

__ Kaptan şeetsene incez biz...

// Müsait bi yerde diyecen ayııı. Huhahauahauhahuaaa....

İndiler.......

Offf Allahımmmm.. Karnım ağrıdı gülmekten. Ohh çok şükür Ya Rab. İndiler. Ya ben ne şanslı adamım yaa. Bana ne güzel malzemeler veriyorsun Yüce Allahım..


Valla ben o gün geberdim eve gidinceye kadar gülmekten. Herhalde bana da kendi kendine gülüyor diye yolda yürürken bakmışlardır. Onlar da minibüste olsalardı görürdüm ben nasıl gülüyorlardı.

 
Toplam blog
: 749
: 1983
Kayıt tarihi
: 11.10.07
 
 

Yazmanın hayatın akışının bir parçası olduğu kanısındayım. 6 Mayıs 1982'de doğdum ve İstanbul Kar..