Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

29 Ocak '13

 
Kategori
İnançlar
 

Miniklerin Peygamber sevgisi

Miniklerin Peygamber sevgisi
 

Miniklerin Peygamber Sevgisi


Dursunbey Özel Nevin Turhan BAYKALIR Anaokulu öğrencileri geçtiğimiz günlerde Peygamberimizin doğum gününü semazen gösterileri ve selavatlar eşliğindeki doğum günü pastası keserek kutladılar. Miniklerin peygamber sevgisi görülmeye değerdi.

Dursunbey Özel Nevin Turhan BAYKALIR Anaokulu yapmış olduğu etkinlikler ile isminden sıkça söz ettiren İlçemizin nadide okullarından birisi. Miniklerin okul öncesi eğitim gördüğü anaokulu, çocuklarımızı okula hazırlamanın yanında, hayata da hazırlıyor.

Peygamber Efendimizin doğum günü hazırladıkları proğram ile gönüllerde taht kuran minikler, peygamber sevgisini hazırladıkları semazen gösterisi ile sergilediler.

Mevlid Kandili öncesi öğretmenleri tarafından doğum gününden ne anladıkları sorusuna, pasta ve hediye diye cevap veren miniklere Peygamber efendimizin doğum günü akıllarında yer etsin diye, onların anladığı şekilde Selavatlar eşliğinde doğum günü pastası kesildi.

Hediye olarak da, Peygamber efendimize  ‘iyilik ağacı ‘  hazırlayan minikler, ''İyilik Ağacı''na, 1 hafta boyunca yapılan her iyilik için dallara bir gül yapıştırdılar, iyilikleri de yapraklara yazdılar, bu ağacı da peygamber efendimize hediye ettiler.

Annelerin katılımı ile gerçekleştirilen proğramda, erkek çocuklar semazen gösterisi yaptılar. Hep birlikte ilahilerin söylendiği proğram dualar ile son buldu.

Çocuklarımızı en iyi şekilde yarınlara hazırlayan Okullarımıza ve Eğitimcilerimize teşekkür eder, çalışmalarında başarılar dileriz.

 
Toplam blog
: 94
: 183
Kayıt tarihi
: 15.11.12
 
 

Balıkesir'in Dursunbey ilçesinde 1970 yılında ailenin ikinci oğlu olarak Dünya'ya geldim. Eskişeh..