Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

18 Mayıs '09

 
Kategori
Türkiye Ekonomisi
 

Mirasyedinin sonu ne olacak?

Mirasyedinin sonu ne olacak?
 

miras yedinin sonu ne olacak?


Kriz bizi nasıl teget geçer?

Kriz teget geçebilir mutlakki ama nasıl eger sen bir mirasyedi isen elinde malın mülkün var ise satar sermayeden yer krizide atlatırsın tabiiki o mal mülk olmaz artık.

Ne yazıkki ülkemizde şu anda bir miras yedi edasında iktidar zamanında Türk telekom satıldı degilmi? Yok artık ah birde şu milli piyango satılsa offff.........

Yanlış anlaşılmada olmasın özelleştirme karşıtı değilim yıllardır siyasileri oy deposu olarak kullandıkları gereğinden fazla çalışanla doldurdukları kurumlar satılsın mutlaka ama degerinde satılsın.

Ödemeler dengesi bir şekilde ayakta tutuluyor bu miras yedilikle bunu başarı sananlar çogunlukta ne yazıkki ! Tek unutulan bu milletin vergileri ile oluşan kurumlar yok pahasına satılıyor.

Bunu geçelim. Türkiye burası sat sat bitmez . Şimdi kriz var, acil kaynak bulunmalı, ne yapsak? Satılık orman vasfını yitirmiş araziler onlarda cıkacak elden birer birer iyi ellere geçecek. Ama şu bir gerçek birgün bu satılacak olanlarda bitecek.

Şimdi benim gözlerimin gördüğü benim anladığım miras yedi zihniyetiyle yaşayan bir iktidar yönetiminde ülkemiz bir gün gelecek bu iktidarda gidecek elimizdeki mallarda bitecek.

Miras yedinin sonu ne olacak ????????????????

 
Toplam blog
: 44
: 2426
Kayıt tarihi
: 30.08.08
 
 

Yaşamak buysa yaşıyoruz işte, hayat bir mücadele ve ben de bu mücadeleyi elimden geldiği şekliyle ve..