Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

08 Ağustos '08

 
Kategori
Blog
 

Misafirimiz olun!

Misafirimiz olun!
 

www.balıksevdası.com


Sevgili arkadaşlar özellikle İstanbul ve yakın civarlarda oturanlar veya iş için İstanbul’a gelmiş olanlar; gelin bu hafta sonu değişik bir şey yapın! Örneğin CNR de ki, Balıkçılık, Denizcilik, Su Ürünleri ve Ekipmanları Fuarı 2008’e “Balık sevdası” misafiri olarak katılın. Hatta, hemen üye olup bu paylaşımın bir ferdi olun. 07.08.2008 tarihinde başlayan fuar, 10.08.2008 akşamına kadar sürecektir.

Bir yıl içersinde balık sevdasındaki üye sayımız yaklaşık olarak altı bin civarı! Amatör balıkçılık ve sosyal aktiviteleri ile balık sevdası ekol olmaya ve süratle büyümeye devam etmektedir.

Bizim fuara katılış amacımız tamamı ile bu işe gönül vermiş arkadaşlarımızı bilinçlendirmek. Yasaların izin verdiği sirküler dahilinde kontrollü avcılığımızı sürdürmektir.

Aynı zamanda fuara katılan bir çok firma sahipleri ile bu işe gönül vermiş arkadaşlarımızın karşılıklı istişare ve diyalogları bu piyasanın önemini ve ciddiyetliğini vurgulamaktadır.

Böyle geniş çaplı bir yelpazenin altında olmak istemez misiniz?

Burada oldukça eğlenceli ve gönüllü işler yapılmaktadır. Yakın gelecekte balık sevdasının sanaldan gerçeğe dönüşerek kuvvetli bir “Sivil toplum kuruluşu” olduğuna şahit olacaksınız! Daha şimdiden bunun farkına varabilir ve bu sevdanın içinde kendinize bir yer bulabilirsiniz!

Memleketimizden ve hatta dünyanın bir çok ülkesinden “balık sevdasına kayıtlı arkadaşlarımız var. Bu gün kayıt olan bir arkadaşımız daha ilk buluşmasında kendisinin bu sevdanın bir parçası olduğuna inanıyor ve hiçbir yabancılık çekmiyor.

Burada insanları birbirine düşürecek, can sıkıcı siyaset ile futbol fanatizmi konuşulmamakta, sadece arkadaşlarımızın beklediği özlediği mutlu havadislerin konuşulduğu, insanların birbirlerine sevgi saygı gösterdiği ve hasretle sarıldıkları yer olarak tanımlanmaktadır.

Aramızda hiç balık tutamayanların olduğu gibi, devasa boyutlarda balık tutan ustalarımız bulunmaktadır. Tecrübeli ağabeylerimizin ve kardeşlerimizin bilgi birikimlerinden faydalanmak isteyenler hiç vakit kaybetmeden “balık sevdasını” ziyaret etsin.

Balığı tutmak kadar, incitmeden geri salmakta balık sevdasının karakterine yapısına yakışan özelliğidir. Önce buyurun gelin, sonra bu güzel topluluktan ayrılmanın kolay olmadığını görün!

Hemen her gün fırsat bulduğum saatlerde orada olmaya gayret göstereceğim özellikle 10 ağustos Pazar günü eşim ile birlikte kısmet olursa orada olacağız. Milliyet bloktan gelecek arkadaşlarımız “Balık Sevdası”ndan olduklarını söylediklerinde giriş ücreti ödemeyeceklerdir!

Gelin neşemize ortak olun.

http://www.baliksevdasi.com/balik/genel-konular/7169-cnr-fuari-canli-yayin/

Online davetiye için buradan yararlanabilirsiniz. Eğer ulaşamıyorsanız verdiğim linkin içinden adminlerin telefonuna ulaşabilir ve rahatlıkla ücret ödemeden fuara katılabilirsiniz.
http://www.balikcilikdenizcilikfuari.com/#

M. Talip Girgin
Tüm yazdıklarım!

 
Toplam blog
: 438
: 826
Kayıt tarihi
: 07.01.07
 
 

Milliyet Blog'a hangi vesile ile kayıt olduğumu doğrusu hatırlamıyorum!  Bende birçoğunuz gibi ya..