Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

12 Mart '18

 
Kategori
Estetik / Güzellik
 

Misel Su Nedir ve Nasıl Kullanılır?

Misel Su Nedir ve Nasıl Kullanılır?
 

Misel su bu aralar yine pek moda kozmetik ürünlerinden biri. Micellar su, Micellar water ve misel su şeklinde karşımızı çıkan bu temizleyici sular ne işe yarıyor? Misel su ile temizleme sütünün farkı ne?
 
Makyaj yapmak güzel ama makyajın en sevilmeyen yanı temizleme kısmı şüphesiz. Makyaj temizleyiciler, cilt temizleme jelleri ve daha pek çok ürün üst üste kullanılınca cilt biraz tahriş olabiliyor. Bu aşamada micel sular çok işe yarıyor. Zira adı üzerinde "su" olduğundan cilt temizliğinden çok güvenli bir yöntem.
 
Misel su nedir? Misel su nasıl kullanılır?
Misel su hem ciltteki makyajı temizler hem de cildi nemlendirir ve tazeler. Yani makyaj temizleyici + nemlendirici kullanmanıza gerek kalmaz. Misel suyu makyaj pamuğuna dökerek hem makyajınızı temizleyebilir hem de cildinizi yenileyebilirsiniz. Misel suyu özellikle sabahları uyandığınızda cildi tazelemek için kullanabilirsiniz. Cildim çok kuru olsa da sabahları kalktığımda gece boyu yağlandığını hissediyorum. Bu sebeple sabah kalkıp misel su ile cildimi temizlemek çok iyi hissettiriyor.
 
Misel su ile temizleme sütünün farkı nedir?
Misel su ile temizleme sütünün farkı aslında en temelde kıvamı ve hissi. Temizleme sütünü cildinize sürdüğünüzde mutlaka cildinizde kalır ve kıvamlı bir dokusu vardır. Temizleme sütü sonrasında illa ki tekrar cildinizi yıkama ihtiyacı hissedersiniz. Misel su ile ise zaten adı üzerinde su olduğundan böyle bir ihtiyaç yok. Pamuğa döküyorum, tüm yüzümü temizliyorum ve bu kadar. Çok daha pratik ve hafif.
 
 
 
Toplam blog
: 96
: 242
Kayıt tarihi
: 17.03.16
 
 

Gizem Aydoğan ile İyilik Güzellik ..