Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 
 

AYFER AYTAÇ GAZETECİ YAZAR

http://blog.milliyet.com.tr/ayferaytac

25 Kasım '17

 
Kategori
Güncel
 

Mısır'da Mezalim

Mısır'da Mezalim
 

Cuma günü müminlerin bayramıdır


Cuma günü müminlerin bayramıdır, sevinç günüdür, duaların makbul edildiği gündür. Lakin kafirlerin desteğindeki münafıklar onu karalama gayretine girdiler. Neymiş efendim: Kara Cuma bellettiler. Nitekim dün bunun bir örneğini daha gözlere sergilediler.
 
Bilindiği gibi, Mısır'ın Sina Yarımadası'nda, Ariş kentinde camide patlama meydana geldi. Olayda en az 250 kişinin hayatını kaybettiği bildirildi. Camiye ibadete giden, hiç bir art niyeti olmayan 250 can haince dünyadan koparıldılar. Tüm masumiyetleriyle Allah"a" dualar ederken katledilmeleriyle eminim cennete kolay göçenlerden olmuşlardır. 
 
Can tatlı, kimse ölmeyi istemez elbet, bu sebeple kaçmaya çalışanlar arkalarından kalleşçe katledilmişler. 
 
Bunların gayesi belli. Lakin Rabbim her şeyi görendir, sebepleri bilendir. Kimsenin yaptığı yanına kar kalacak değildir. Zalimler için yaşasın cehennem. 
 
Müslümanlar olarak  birlik olmayışımız zalimlere zulümlerin de kolaylık fırsatı vermektedir.
 
Daha önceki gayretlerinde de Peygamber Efendimizin (sav) doğum günü olan Pazartesi için, Pazartesi Sendromu ifadesine başvurdular ve lafa geldi mi mangalda kül bırakmayan biz Müslümanları epey bir ikna ettiler. Yazık bize ki, kafirin icadı ne ise hemen benimsiyor hayatımıza tatbik ediyoruz. Oysa ki, Müslüman dirayetli olacak, bilgili olacak, diğer Müslümanları yanılgılara karşı bilgilendirecek, yanlışları konusunda uyaracak, koruyacak.
 
Bütün bunları Allah cc rızası için yapacak. Bunu candan dileyerek Mısır katliamında hayatını kaybeden din kardeşlerimize Allah"tan rahmet diliyorum. Rabbimiz zalimlerin zulmünden bütün Müminleri korusun.
 
Ayfer AYTAÇ  ayferaytac.com 
 
 
Toplam blog
: 622
: 205
Kayıt tarihi
: 08.12.14
 
 

Gazeteci-yazar ..