Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

12 Temmuz '16

 
Kategori
Astroloji
 

Mısır piramitleri nasıl yapıldı?

Mısır piramitleri nasıl yapıldı?
 

İnsan kendi sınırlamalarını kendi koyan fakat bu limitleri aşabileceğini unutmuş bir varlık olarak kendini sürekli küçümsemiştir.

 

Tarih boyunca dünya üzerinde inşa edilmiş olan olağanüstü yapıtları dahi insanın yapamayacağını düşünen diğerleri, insanı aciz bir varlık olarak düşünmüş ve yapılmış olan piramitleri dünya dışı varlıkların yaptığını iddia etmiştir. Çünkü insan düşünce ve inanç yapısı geçmiş zamanlardan gelen limitli bilgiler etkisinde kalmış ve hala günümüzde bu etki devam etmektedir.

 

Artık içinde bulunduğumuz bilinç düzeyinde herşey mümkün.

 

Mısır Piramitleri insan tarafından yapılmıştır!

 

Peki tonlarca ağırlığında  taşlardan oluşan bu yapıları nasıl yaptılar?

 

Nasıl o taşları kilometrelerce taşıdılar?

 

Şimdi söyleyeceklerim sizi biraz rahatsız edebilir fakat tarihte bunun örneklerini görebilirsiniz.

 

İnsan beyni yaydığı belirli frekanslarda kendi kütlesinide o frekansın titreşimine göre uyarlar. Mesela uyanık halde beyninizin THETA düzeyine geçseniz, sizin için tüm sınırlamalar ortadan kalkar.

 

Tarihte  bir çok diktatör ve liderler insanları bilinçli olarak theta düzeyine çekmeyi başarmış ve bu gün aklınızın sınırlarını zorlayan işlerde kullanmışlardır. Çok acil durumlarda bazı insanların başarmış oldukları  ve sahip oldukları güçle ilgili bir çok örnek mevcuttur.

 

Bilinçli ve uyanıkken bu beyin dalgalarını kullanabilen  insan olağanüstü bir güce sahip olabilir. Konsantrasyonu yani dikkat odağı son derece artabilir.

Düşüncenin kontrolünde gerçekleşen bu frekans düzeyi tamamen ana kaynağın bağlantısıyla bir olup olağanüstü haller yaratabilir.

Bu seviyeye girip çıkabilen insan için imkansız yoktur...

 
Toplam blog
: 194
: 1340
Kayıt tarihi
: 15.05.16
 
 

Yazar/Theta Master Eğitmen Sahip olduğu sertifikalar: _Theta Master/EFT Master/Healig Codes Maste..