Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

06 Haziran '15

 
Kategori
Magazin
 

Miss Eurasia 2015 güzeli, Sibirya'dan

Miss Eurasia 2015 güzeli, Sibirya'dan
 

 

 

        Manavgat ilçesindeki Sensimar Otel'de düzenlenen yarışmada ülkelerini temsil eden 20 kişi, jüri üyelerinin karşısına çıktı. Eski Beşiktaşlı futbolcu Pascal Nouma ile Başak Şahin'in sunuculuk yaptığı yarışmada, kraliçe adayları ilk olarak ülkelerine özgü geleneksel kıyafetleriyle podyumda boy gösterdi.

         Finalistler, yaptıkları dans ve mini şovlarla jüriyi etkilemeye çalıştı. Ardından mayolarıyla podyuma çıkan "güzeller", daha sonra gecekıyafetleriyle yürüdü.

         Finalde Rusya'nın kuzey bölgesini temsil eden Sibirya'dan Yulia Zgrebnova, Miss Eurasia 2015 güzeli seçildi. Kraliçe seçilen Zgrebnova'ya tacını, geçen yılın güzeli seçilen İspanyol Aminat Tinaeva taktı.

         Yarışmada Hırvatistan'dan Katarina Podrezova ikinci, Türkiye'den Bilge Keskin üçüncü, Slovenya'dan Hanna Maroz da dördüncü oldu.

  KUZEY SİBİRYADAN SEÇİLENY ZGREBNOVA, (ortada) DİĞER YARIŞMACILAR GİBİ YEREL KIYAFETLERLE      

         Yarışmacılar, yarışma gecesi kendi ülkelerine özgü yerel kıyafetlerle katıldı ve göz doldurdu.Miss Eurasia yarışmasında İspanya'dan Elena Vaniushenko Avrupa, İsrail'den Valeria Zobnina da Asya güzeli seçildi. Yarışma, dereceye girenlere sponsor firmalar tarafından hediyeler verilmesiyle son buldu

.

         Rengarenk bikinileri, güleç gözleri ve şen şakrak edaları ile Antalya’ya gelen  20 ülkeye ait 20 genç kız, ülkeleri adına güzellik müsabakasına” çıkarak yarıştılar.

         Antalya’da bu yıl 5. düzenlenen Miss Eurasia Güzellik Yarışması’nda Rusya’nın kuzey bölgesini temsil eden Sibirya’dan Yulia Zgrebnova, Miss Eurasia 2015 güzeli seçildi

         Yarışma öncesi stres atmak ve bronzlaşmak için kendilerini denize atan  güzel adayları,, her şeyden önce güzelliklerini girdikleri denize tescil ettirdiler.   Ve de bedenlerinin sıcaklığı ile ılıklaşan deniz, onları gün boyu  kollarına alarak eğlendiler.

         Miss EURASİA 2015 Güzellik yarışması finalistleri, körfezde yat turuna çıktılar. Aralarında bulunan Türkiye, Rusya, Belarus, Kıbrıs, Estonya, İsrail, Kazakistan, Polonya, Sibirya, Slovenya, İspanaya,  Ukrayna, Ural, Kırım, Ermenistan, Güney Kore, İtalya, B. Arap Emirlikleri, Yunanistan’ın bulunduğu finalist yarışmacılar, birbirleriyle kaynaşma fırsatı bulundular. Samimi oldular, can ciğer kuzu sarması oldular ve de rekabeti  unutuverdiler.

          Bu yıl 5. si düzenlenen Miss Eurasia Güzellik Yarışması'na Asya ve Avrupa kıtalarından 20 finalist katıldı.

YUKARIDAKİ BEŞ RESİM, GEÇEN YIL YAPILAN MİSS.2014 KEMER YARIŞMASINA KATILANLARDIR. DİĞERLERİ BU YILA  AİT... MULKAYESE EDESİNİZ DİYE KONMUŞTUR.

 

 

 

 

 

 
Toplam blog
: 1616
: 918
Kayıt tarihi
: 13.08.06
 
 

Hayatın dikenli yollarından geçmenin  sırrı, aralarından çabuk geçmektir. Ümit, naylon çorap giyd..