Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

06 Ağustos '14

 
Kategori
Magazin
 

MİSS GLOBE VE GERÇEK CSI

MİSS GLOBE VE GERÇEK CSI
 

162 ülkede örgütü bulunan Miss Globe International’, Türkiye’nin dünya çapındaki güzellik yarışması… Basın lansmanı, Baltalimanı Portax’te yapılan yarışmanın 89. finali Azerbaycan’ın başkenti Bakü’de gerçekleştirilecek.

Rasim Aydın ile RCA Global Entertainment Co işbirliğinde düzenlenip Azerbaycan’ın önde gelen kanallarından ATV tarafından canlı yayınlanacak olan ‘Miss Globe International’, Türkiye dışında Avrupa’dan Latin ülkelerine kadar 76 ülkede naklen izlenebilecek.

Büyük finalini, 25 bin kişilik kapasitesiyle dünyanın en büyük ikinci gösteri salonu olarak kabul edilen ve Eurovision 2012 finaline de ev sahipliği yapan Crystal Hall’de gerçekleştirecek yarışmanın baş özelliği elbette ki, dünyanın dört bir yanından güzelleri izleme fırsatı yaratarak gözleri-gönülleri şenlendirmesi…

Ancak bunun dışında final gecesini ayrıca özel kılan ayrıntılar da mevcut. Öncelikle bu yılki yarışmada çok konuşulacak bir jüri bulunmakta. 

Sansasyonel işadamı Ali Ağaoğlu, ‘Kurtlar Vadisi’nin Memati’si olmanın ardından ‘Kaçak’ dizisiyle gönülleri fetheden Gürkan Uygun ve Terzi Yamağı lakaplı modacı Barbaros Şansal başta olmak üzere çok sayıda ünlü ve tanınmış isim jüride yer alarak yarışmayı renklendirecek.

Ana sponsorluğunu, 1050 metre yükseklikle dünyanın en büyük kulesi olmayı hedefleyen Azerbaycan Towers‘ın da içinde yer aldığı, 1 milyon insanın yaşayacağı Khazar Island New City Projesinin mimarı ve yapımcısı olan İbrahim İbrahimov’un üstlendiği ‘Miss Globe International’daki diğer dikkat çekici detay, görkemli final gecesinin ünlü isimlerin performansıyla coşturulacağı!

Kuzey ülkelerinde geniş hayran kitlesi olan Ukraynalı Lolita… Türk popunun sevilen isimlerinden Gökhan Özen, Demet Akalın ve Ozan Doğulu ile birlikte yaptığı klibi son aylarda hayli ilgi çeken Kaan Feat & Radio Killer gurubu… Ve Romanyalı İnna dünya çapında ses getiren yarışmada sahne alacak isimlerden bazıları.

Dünya güzellerinin kıyasıya yarışını ve jürisinden, sahne alacak sanatçılara yarışma enerjisini canlı canlı yaşamak isteyenlere duyurulur.

 

GERÇEK CSI INVESTIGATION DISCOVERY’DE

Kanal D’nin ‘112 ACİL’ yapımını devreye sokarak hastanelerin acil servislerinde yaşananları gerçek zamanlı aktarımla sunup reality show alanında ekranlarımıza olumlu katkıda bulunmasının ardından bu kez de polisiye olay tutkunlarının ilgi alanı dâhilinde, CSI meraklıları için yepyeni bir yapım geldi.

6 Ağustos Çarşamba günü saat 22.00’dan itibaren Investigation Discovery’de yayınlanmaya başlayan programın adı, ‘Gerçek CSI’

Tüm dünyada dikkatleri üzerine toplayan gerçek cinayet vakalarını keşfederek, gizemin heyecanını gerçek suç dramlarına ilişkin içgüdüsel bir deneyimle birleştiren ‘Gerçek CSI’ dizisinin her bölümünde bir araştırmanın hikâyesi anlatılıyor.

İzleyicilerin tüm kanıtları kendi gözleriyle görebilmelerini sağlamak için olay yerine tekrar gidilerek gerçekleştirilen bölümlerde tanık ifadeleri, gerçeğe uygun etkideki canlandırmalar ve görev alan dedektiflerin açıklamalarına yer verilmekte.

Kiralık katillerin işledikleri cinayetlerin şaşırtıcı yönlerini izleyiciye sunan, acımasızca yapılan zehirleme olaylarını ve bir kadının tüm eşlerini öldüren gizemli hastalığı araştıran dizide merak dozu hayli yüksek!

Suç mahallinde görünenin dışında neler olmuş olabileceğine dair farklı ihtimalleri gözler önüne seren ve yeni kanıtlar gün yüzüne çıktıkça olaylara değişik açılardan bakarak izleyicinin de dedektiflik ufkunu genişleten ‘Gerçek CSI’, gerçekçi heyecanlar yaşamak isteyenlerin ilgisini çekecek türden.

 

Anibal GÜLEROĞLU

guleranibal@yahoo.com

www.twitter.com/guleranibal

 
Toplam blog
: 1210
: 1542
Kayıt tarihi
: 10.04.10
 
 

İstanbul'da başlayan yaşamım, eski İstanbullu ailemden edindiğim kültürle gelişti. Birinciliklerl..