Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

02 Temmuz '13

 
Kategori
Siyaset
 

M.İstemihan Talay, Mersin B.Şehir’e aday adaylığını açıkladı…

M.İstemihan Talay, Mersin B.Şehir’e aday adaylığını açıkladı…
 

Eski Kültür Bakanlarından Tarsus’lu İstemihan Talay, yerel seçimlerde mersin Büyükşehir Belediye başkan Aday Adaylığını Cumhuriyet Halk Partisi Mersin İl Başkanlığı önünde basın açıklaması yaparak ”Mersin’in geleceği için adayım” dedi.
M.İstemihan Talay’ı yaptığı açıklamada Mersin il Başkanı M.Faruk Akar (Arap faruk), Mezitli Belediyesi Meclis Üyesi Müslüm Kul, Akdeniz Belediyesi eski Meclis üyesi Derviş Gürol, İmar İnşaat A.Ş Genel Müdürü Naci Akkaş, bazı köy ve mahalle muhtarları ile taraftarları yalnız bırakmadılar. Hastane Caddesi ve Çarşı esnafını yaya giderken selamlayan Kültür Eski Bakanı M.İstemihan Talay, Mersin il Başkanlığı binasının ardından CHP Akdeniz İlçe Teşkilatına intikal ederek CHP Akdeniz İlçe Başkanı Ünal Uyar ve Yönetim kurulu üyeleri ile görüş alış-verişinde bulundu. Daha sonra CHP Toroslar ilçe Başkanlığına, Yenişehir ve Mezitli İlçe teşkilatlarının ardından Gözne İlçe teşkilatına hareket etti.
18,19,20 ve 21. Dönem Mersin Milletvekilliği ve Kültür Eski bakanlığı görevini ifa eden Talay’a yollar aşınmakla tükenmez, mücadeleye devam diyoruz.
Türkan Şallı
turkogluvatan.com

 


 
Toplam blog
: 775
: 835
Kayıt tarihi
: 20.06.08
 
 

1958 doğumluyum. Uzun yıllardır Mersin'de Gazeteci-Yazar olarak görev yapmaktayım. 1999 seçimleri..