Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

30 Kasım '17

 
Kategori
Alışveriş - Moda
 

Mobilya Alırken Nelere Dikkat Etmek Gerekir

Mobilya Alırken Nelere Dikkat Etmek Gerekir
 

Evinizin havasını değiştirmek için yapılan ilk işlem genellikle mobilyaları yenilemek olur. Bu konuda birçok markanın varlığı kafanızı karıştırsa da mobilya seçmeden önce evinizin büyüklüğünü göz önüne alarak ihtiyaçlarınızı belirlemek işinizi kolaylaştıracaktır. İhtiyaç ve istekleriniz doğrultusunda geniş mobilya ürünleri arasında eleme yaptıktan sonra alacağınız Mobilya ürünlerinin kalitesi ve dayanıklılığına bakmanız oldukça önemli bir konudur.

Vereceğiniz bütçenin boş yere harcanmaması adına güvenilir ve bilindik markaları ürünlerini tercih etmeli ardından mobilya hakkında ayrıntılı bilgi alarak istediğiniz ürünleri kafanızda netleştirebilirsiniz. Günün çoğu kısmını mobilyalarınızı kullanarak geçirmenizden dolayı ürünlerin ergonomik bir yapıya sahip olması ve sırt ile birlikte bel ağrılarınızı rahatlatacak veya oluşmasını engelleyecek malzemelerden üretilmiş olmasına dikkat etmeniz gerekir. Tüketicilerin çoğunun Mobilya seçiminde yapmış olduğu en büyük hatalardan biri ise görünüşe aldanmaları. Unutmayın ki bir mobilya ürünün güzel olması onu uzun ömürlü yapmayacağı gibi aynı zamanda kaliteli ve rahat olduğunu da göstermez.

Bu konuda gerekli olan tüm bilgileri almanız ve malzeme seçeneklerini araştırmanız sizin için büyük bir avantaj haline gelecektir. Mobilya Alırken Nelere Dikkat Etmek Gerekir sorusunun cevabını biraz daha açmak gerekirse ürünün sahip olduğu dolap kapaklarının iyi kapanması, mevcut uzun kapıların kaliteli ve sağlam menteşeler ile sabitlenmiş olması, sürgülü modelli kapıların ise gıcırdamadan kolay bir şekilde sürülebilmesi, ürün içeriğinde bulunabilen uzun rafların orta desteğinin bulunması, masa ayaklarının sağlam ve yere tam basıyor olması en önemli kriterler arasında yer alıyor.

Aynı zamanda oturma gruplarının farklı kumaş türleri ile kaplanmasından ötürü ayrıca dikkat etmeniz gereken hususlar ise, dikişlerin ve biyelerin doğru bir işçilikle yapılmış olması, oturumu konforlu ve arka desteğinin çıkıntısız olması, iskelet üzerine geçirilmiş olan kumaşın sağlam bir şekilde iskelet ile bütünleştirilmiş olması, tak çıkar kumaş parçalarının sökülüp takılma esnasında yırtılmayacak kalitede olması, iskeletinin kuvvetli bir malzeme ile üretilmesi gibi birçok kriterin göz önünde bulundurulması oldukça önemlidir. Mobilya sektöründe faal bir şekilde birçok farklı markanın geniş ürün yelpazesi olmasından ötürü bahsedilmiş olan kriterleri tamamen karşılayan firmalardan bütçenize en uygun mobilya ürünlerini seçebilir evinizin havasını değiştirebilirsiniz. 

Mobilya Alırken Nelere Dikkat Etmek Gerekir konusunda son olarak dikkat almanız gereken hususlardan biri ise Ucuz Mobilya ürünlerinden kaçınmak olmalıdır. Her aile öncelikli olarak bütçesi doğrultusunda tüketim yapmak zoruna olmalıdır. Fakat mobilya ürünleri uzun soluklu eşyalar arasında olmasından dolayı ucuz ve kalitesiz malzemeler ile üretilmiş olan ürünleri almanız çok kısa bir süre sonra işlevliğini yitirmesine sebep olacak ve tekrardan mobilya almak zorunda kalacaksınız. Bu durumda kısa süre içerisinde birden fazla Ucuz Mobilya ürünü alarak bütçenizi oldukça sarsabilirsiniz. Kalitesinden ve malzemesinden emin olduğunuz markalardan alışveriş yapmanız oldukça önemlidir.

 
Toplam blog
: 5
: 170
Kayıt tarihi
: 27.11.17
 
 

Özel bir bankada yatırım müdürü olarak görev yapmaktayım. Ekonomi & finans konularında edindiğim ..