Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

31 Ağustos '10

 
Kategori
Otomobil
 

MODER Üyeleri, iftar yemeğinde bir araya geldiler...

MODER Üyeleri, iftar yemeğinde bir araya geldiler...
 

MODER'in iftar yemeğinde duygulu anlar yaşandı.


Kısa adı MODER olan, Mersin Yetkili Otomotiv Satıcıları Derneği, üyelerini iftar yemeğinde bir araya getirdi. MODER Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Kış, ‘Otomotiv sektörünün Mersin’de gelişmesi için el ele vermemiz gerek’ dedi. ‘BİRLİKTELİK ÖNEMLİ’ Son günlerde hızlı bir çıkış yakalayan Mersin Yetkili Otomotiv Satıcıları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Kış, otomotiv sektörünün kentin tüm alanlarında aktif rol oynayan bir sektör olduğunu belirterek, ‘Mersin’in bize, bizim Mersin’e ihtiyacımız var. Sektörümüzün Mersin’de gelişebilmesi açısından bizim birlikteliğimiz çok önemli. Bugün burada üyelerimiz ile bir araya gelerek hem yaptığımız çalışmalar hakkında bilgi vermek istedik, hem de Ramazan Ayı’nın dokusuna uygun bir biçimde buluştuk’ dedi. ‘MİSYONUMUZ BÜYÜK’ Rina Restaurant’ta bir araya gelen MODER üyelerine hitaben konuşan Başkan Kış, ‘MODER olarak her geçen gün büyüyen hedeflerimize emin adımlar ile ilerliyoruz. Bu hedeflere ulaşacağımız yolda, derneğimiz sektörümüz adına büyük bir misyon üstleniyor. Önümüzdeki günlerde farklı projeler ile de kentte adımızdan söz ettireceğiz’ dedi. Başkan Kış, daha sonra yapılan çalışmalar ile ilgili üyelere bilgi verdi. Sıcak bir atmosferde gerçekleşen yemeğe katılan MODER üyeleri bir sonraki toplantıda buluşmak üzere ayrıldılar.

MODER Başkanı Hüseyin Kış, bu tür etkinliklerin ramazandan sonrada devam edeceğini, mesleki birlik ve beraberlik içerisinde sektörün hak ettiği yere gelmesi için bütün çabayı harcayacaklarını belirtti.MODER'in üyelerinden aidat toplayan bir mesleki örgütlenme değil, üyeelerine destek olan, yol gösteren, teknolojik ve pazarlama değişikiliklerini anında belirten bir yapı olduğunun altını çizdi.

Mersin otomotiv sektörünün sesi olan MODER, yapmış olduğu çıkışlarla, zaman, zaman kamuoyunda önemli bir yer tutuyor.Ramazan sonrası bir dizi etkinliğe imza atacak olan MODER yönetim kurulu, Başkan Hüseyin Kış ile tek yürek, tek ses, tek vücut olmanın gururunu yaşıyorlar.Görüşme yaptığım MODER Başkanı Hüseyin Kış, Sektördeki yenilikleri anında üyelerimize aktarıp, bu konuda bilgi sahibi olmalarını sağlıyoruz.Üyelerimizin istek ve şikayetlerini kamuoyu ile paylaşıyoruz dedi.

 
Toplam blog
: 775
: 835
Kayıt tarihi
: 20.06.08
 
 

1958 doğumluyum. Uzun yıllardır Mersin'de Gazeteci-Yazar olarak görev yapmaktayım. 1999 seçimleri..