Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

09 Aralık '15

 
Kategori
Haftasonu
 

Modern hapishane- AVM

Modern hapishane- AVM
 

AVM' LERE HAPSOLMAYIN !


Merhaba değerli okurlar. Bu yazıda bir haftasonunu kısaca anlatalım. Ne yapıyoruz bu güzelim tatil günlerinde; özellikle de pazar gününde ? 

Bütün bir haftanın yorgunluğunu güzel bir kahvaltıyla çıkarıp daha fazla yorulmak ve strese girmek için hazırlanıyoruz. Evet yanlış okumadınız. Yoksa siz haftasonlarında AVM hapishanelerine gitmiyor musunuz? Çocuğunuzu AVM' nin oyun parkına bırakıp çılgınlar gibi gezip, alışveriş yapmıyor musunuz? İşiniz bittikten sonra en sağlıksızından ayaküstü bir şeyler yiyip varsa çocuğunuzu ve eşinizi alıp sinemaya gitmiyor musunuz? Gidiyorsunuz, gidiyoruz. Maalesef bize her türlü imkanın birlikte sunulduğu, çok rahat bir şekilde tüketebileceğimiz mekanlar günden güne çoğalıyor. Sabah girip akşam çıkacağımız oksijensiz AVMler hepimizi esir alıyor. Modern hapishaneler olarak adlandıracağımız bu merkezler bizi adeta kalabalığın içinde yalnızlaştırıyor.

Gelin AVMlere hapsolmayıp doğaya çıkalım.Toprağı koklayalım, yağmurda ıslanalım, çamura bulanalım; telefon melodilerinin yerine doğanın sesini dinleyelim. Stresten uzaklaşıp memleketimizin uçsuz bucaksız ovalarında, güzelim dağlarında, berrak pınarlarında biraz nefes alalım. Bunu yapmak hiç de zor değil. Birçok doğa kulübü var. Her şey bizim elimizde. Yeter ki isteyelim. Ben elimden geldiğince Zirve Dağcılık kulübüyle her hafta bunu çok güzel ve eglenceli bir şekilde gerçekleştiriyorum. Siz de yapabilirsiniz.

Hoşçakalın...

 
Toplam blog
: 59
: 140
Kayıt tarihi
: 03.11.10
 
 

Merhaba...1984 te Manisa'da doğmuş olup; Manisa'nın en büyük ilçelerinden biri olan Turgutlu'da y..