Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

17 Kasım '08

 
Kategori
Haber
 

Mont Blanc Teke Tek'e sponsor mu oldu?

Mont Blanc Teke Tek'e sponsor mu oldu?
 

Mont Blanc 149.


Bilmem dikkatinizi çekiyor mu? Veya hiç çekti mi? Fatih Altaylı Teke Tek'i sunarken elinde koskocaman bir kalem ile arz-ı endam ediyor. Siyahça, üzerinde bazı kısımları altın sarısı ve kalemin tepesinde beyaz kar tanesini anımsatan bir şekil var.

Altaylı'ya bazı pazar geceleri Teke Tek Özel'de Murat Bardakçı da katılıyor. O da elinde aynı kalemi tutuyor. Kalemi tutan el onlar konuşurken havaya kalkıyor. Kalem bazen de masaya bırakılıyor.

Altaylı ve Bardakçı dün geceki programda Mehmet Şevket Eygi^yi konuk ettiler. Programın konusu İslami kesimin değişen hayat tarzı, İslami sosyete, görmemişlik, lüks tüketim idi. Kaderin cilvesi, Mehmet Bey'in de elinde aynı kalem vardı. Anlatıyordu millet nasıl binlerce lira vererek görmemişlik ve müsriflik yapıyor, onun elbiseleri eşyaları ucuz, evinde televizyon yok falan.

Yaklaşık 2-4 bin YTL olan bu kalem Mont Blanc 149 Meisterstück. Senelerdir rağbet edilen lüks bir kalem. Eski ABD başkanlarından John F Kennedy'den tutun da Tayyip Erdoğan'a kadar herkes aynı kalemi kullanıyor.

Şimdi sorum şu, Mehmet Şevket Eygi o kadar lüks tüketim karşıtlığına rağmen, 149'u kullanıyor mu? Yoksa Mont Blanc Teke Tek'e sponsor oldu da, her konuğun eline bundan sonra bir 149 mu tutuşturulacak?

 
Toplam blog
: 26
: 916
Kayıt tarihi
: 03.11.08
 
 

Nobel ödülü sahibi isimlerin bile sabah ilk iş olarak bloglarına 'bugün başıma çok ilginç bir olay g..