Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

05 Temmuz '18

 
Kategori
İş Yaşamı - Kariyer
 

Motosiklet Kiralama! İşe Küçük Bir Motosikletle Başlayabilirsiniz.

İlk bakışta bu iş fikri rant a car sahiplerinin ilgisini çeker gibi gelse de aslında hiçte öyle bir durum söz konusu değil. Eğer bir motosikletiniz varsa yada motosiklet sahibi arkadaşlarını varsa ortaklaşa veya tek başına yapabileceğiniz bu iş tam da size göre iş fikri.

Onlarca iş fikirleri arasında tercih edebilirsiniz insanlar yılın büyük bir bölümünü çalışarak geçirirler Ve yaz tatillerinde de , dinlenmek,  gezmek , eğlenmek kısacası yıl boyu  üzerlerine  biriken  iş streslerinden arınmak için en iyi yol olarak görülür  Bu tatil planları aylar öncesinden başlar, gidilecek yerler belirlenir, oteller ayırtılır. Ancak bu güzel geçirilecek zamanlar için sınırlı sayıda günlerimiz vardır ve bunun için

Gittiğimiz yerde biraz daha vakit geçirebilmek adına bir sürü paralar verip uçak biletlerimizi de alınır. Çünkü bir gün bile  tatil için önemlidir. İşte böyle tatil planlarını yapılan ve zamana karşı yarışan insanların gittikleri yerde de trafikte vaktini kaybetmesini istemekte ki bunu kimse istemez. Bu yüzden de tatilini yaparken hem cebini çok yakmayacağı hem de zamandan tasarruf ettiği alternatif kaynaklar ararlar insanlar. Özellikle de trafiğin yoğun olduğu şehirleri tercih ettiysek .

İşte tam da bu nokta da motosiklet kiralama yoluna gitmek, sürmesini bilmeyen kişilere de rehberlik eder gibi gezeceği yerleri dolaştırmak çok olası bir iş. Rant A carlara dünyanın parasını vermek istemeyen kişiler için çok güzel bir seçeneksiniz. Tatil beldelerinin merkez yerlerine bir pano oluşturmanız yada belirli yerlere bu işi yaptığınıza dair numaranızı bırakmanız yeterli.

 

mavimorfikirler

 
Toplam blog
: 16
: 342
Kayıt tarihi
: 03.07.18
 
 

İş deneyimleri ve gelecekte yapılabilecek işler hakkında yazılar yazmayı düşürünere bu blogu kurd..